1 milyon 860 bin Euro’ya 11 transfer

Trabzonspor’un kadrosuna kattığı 11 isim için kasasından 1 milyon 860 bin Euro çıktı. Bordo-Mavililer, Caleb Ekuban'ın bonservisini almasına ve John O...

Trabzonspor’un kadrosuna kattığı 11 isim için kasasından 1 milyon 860 bin Euro çıktı. Bordo-Mavililer, Caleb Ekuban'ın bonservisini almasına ve John Obi Mikel gibi dünyaca ünlü bir yıldızı kadrosuna katmasına rağmen şu ana kadar yapılan transferler için kasasından sadece 1 milyon 860 bin Euro bonservis bedeli çıkardı. Trabzonspor’da yapılan transferlerin yaş ortalamasının 21.5 olması da dikkatleri çekiyor.

Bordo-Mavililer transferlerde birçok oyuncunun menajerine ek ücret ödeme de yapmadı. Ayrıca takımdan ayrılan Rodallega ve Olcay'a yıllık 1 milyon 700'er bin Euro, Ibanez'e 1 milyon Euro, Amiri'ye ise 700 bin Euro veriliyordu. 4 oyuncunun toplam maaşı 5 milyon 100 bin Euro'yu bulurken transfer edilen 11 oyuncuya ödenecek rakam ise 3 milyon 240 bin Euro oldu.

11 Tem 2019 - 11:42 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

yasar - bize öncelikle 11 değil, 1 tane golcü lazım dı!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Temmuz 11:42