Örs. günebakış'ın manşetiyle vurdu

İYİ PARTİ Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, günebakışın dün gündeme taşıdığı Trabzon’un mega yatırımlarıyla ilgili haberini TBMM gündemine taşıdı.

İYİ PARTİ Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, günebakışın dün gündeme taşıdığı Trabzon’un mega yatırımlarıyla ilgili haberini TBMM gündemine taşıdı. Örs, Güney Çevre Yolu başta olmak üzere demir yolu ve Yatırım Adasına 2022 yatırım planlamasında yer verilmemesini eleştirdi. Milletvekili Örs, “2022 yılı Trabzon için yatırım açısından son 20 yılın en fakir yılı olarak tarihe geçecek. Trabzon’a yıllardır vaat edilen projeler bu yıl ki yatırım programında maalesef yok” dedi.

Örs Meclis konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “2022 yılı Trabzon için yatırım açısından son 20 yılın en fakir yılı olarak tarihe geçecek. Trabzon’a yıllardır vaat edilen projeler bu yıl ki yatırım programında maalesef yok. Ne mi yok. Trabzon’un olmazsa olmazı Güney Çvere Yolu yok. Ne mi yok? Binlerce gencimize istihdam sağlayacak Yatırım Adası yok. Ne mi yok? Trabzon’u dünyaya bağlayacak Erzincan-Trabzon Demiryolu yok. Yoklardan sadece üç tanesini saydım. Trabzon’da hemşerilerim diyor ki AK Parti vaat eder yapmaz. Buradan soruyorum. Kabinede 4 Trabzonlu bakan varken bu dönemde bu projeler yapılmayacak da ne zaman yapılacak?”

20 Oca 2022 - 19:56 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.