ŞAMPİYON TATİLDE

2021-2022 sezonunun şampiyonu Trabzonspor, ligin son maçında İstanbul'da Başakşehir'e konuktu. Şampiyon'un Başakşehirli futbolcuların alkışlarıyla sah...

2021-2022 sezonunun şampiyonu Trabzonspor, ligin son maçında İstanbul'da Başakşehir'e konuktu. Şampiyon'un Başakşehirli futbolcuların alkışlarıyla sahaya çıkışı, maç öncesi güzel görüntülerdendi. Başakşehir'in Avrupa Kupaları'na garanti katılabilmesi için mutlaka şampiyonu yenmesi gerekiyordu.

Abdullah Avcı, şampiyonluğa ulaşamadığı Başakşehir'e dünkü maçta şampiyon takım hocası olarak ayak bastı. İlk yarıda başa baş bir oyun olmasına rağmen ikisi yan toptan olmak üzere yenilen üç basit gol herkesi şok etti. İkinci yarıya Hüseyin Türkmen, Yusuf Erdoğan ve Djaniny ile başlayan Abdullah Avcı, Antony Nwakaeme ile golü buldu. Gol sonrası ikinci golü kovalayan Karadeniz Fırtınası, Antony Nwakaeme ile başlayan ataklarla tehlikeli olduysa da golü bulamadı. Şampiyon, kendisi için prestij olan maçta, rakibine İstanbul'da iki farklı kaybederek hayal kırıklığı yarattı.

Trabzonspor, muhteşem kutlamaların ardından ligi kafada bitirmiş. Başakşehir'in mutlak kazanmak zorunda olması, maça gereğinden fazla asılmasını gerektiriyordu. Skoru bulup korumasını bilen ev sahibi takım, Avrupa Kupaları'na gitmeye hak kazandı.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Özden Ayvaz - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler