ŞAMPİYON İSTANBUL'DA COŞTU

2021-2022 sezonunun şampiyonu Trabzonspor, dün yaklaşık yetmiş bin taraftarı önünde İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda küme düşmeyi garantilemiş...

2021-2022 sezonunun şampiyonu Trabzonspor, dün yaklaşık yetmiş bin taraftarı önünde İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda küme düşmeyi garantilemiş Altay'ı ağırladı. Maçtan bir gün evvel Trabzon'da gerçekleştirilen şampiyonluk kutlamaları yine dünyanın gündemindeydi. Camianın televizyon ve sosyal medyada seyrederken yorulduğu kutlamaların, oyuncuları sahada nasıl etkileyeceği merak konusuydu.

Abdullah Avcı maça ideale yakın bir kadroyla çıktı. İlk yarıda Karadeniz Fırtınası'nın forse ettiği bir maç seyrettik. Altay diri bir görüntü vermesine rağmen güçlü rakibi karşısında golü kalesinde görmekten kurtulamadı. İkinci yarı da şampiyon Trabzonspor'un kontrolünde başladı. Tıka basa dolu tribünler düşman çatlatır cinstendi. Şilili Rodríguez'in uzaktan attığı şık gol Altay'ı oyuna ortak etti. Abdullah Avcı hemen oyuna müdahale etti. Djaniny, Berat ve Hüseyin Türkmen ile takımın omurgasını yeniledi. Nwakaeme'nin penaltı golü lig şampiyonunu öne geçirdi. Tribünlerdeki bordo mavi aşıklar, güzel bir İstanbul gününde takımlarını bağırlarına bastı, galibiyetle de ayrı bir mutlu oldu.

Dünkü maçın en önemli özelliği Trabzonspor taraftarının maça olan ilgisiydi. Yaklaşık yetmiş bin taraftar önünde Altay'ı mağlup eden yorgun futbolcuları alkışı hak etti. Malum bir gün evvel kutlamalar vardı. Sonrası ise bin yüz kilometre uzakta maç! Abdullah Avcı ve oyuncuları bu senenin şampiyonu. Bir diğer şampiyon da, büyük ve fedakar Trabzonspor taraftarıydı. Trabzon'dan gelen şampiyonluk kupası İstanbul'da da kaldırıldı. Şampiyonlar'a selam olsun!

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Özden Ayvaz - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler