RÖVANŞ ÇOK SARACAK

Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için kurada son viraj Kopenhag idi. Her iki takım kuranın en zorunu çekmişti. Türkiye'nin lig şampiyonu Trabzonspor, Dani...

Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için kurada son viraj Kopenhag idi. Her iki takım kuranın en zorunu çekmişti. Türkiye'nin lig şampiyonu Trabzonspor, Danimarka'dan avantajlı bir sonuçla dönmek istiyordu. Trabzon'daki ikinci maç devler ligine kimin gidip kimin gidemeyeceğini belirleyecekti.

Abdullah Avcı zorlu maça cesur bir kadroyla çıktı. Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Trezeguet ve Kouassi gibi hücumcu bir orta saha, ne getirip ne götürecekti? İlk yarıda Kouassi ve Trezeguet hiç iyi değildi, özellikle Kouassi takımını bir eksik oynattı. İlk yarıda golü bulan taraf ev sahibi Kopenhag, çok iyi oynamadan skor üstünlüğünü eline geçirdi. Abdullah Avcı ikinci yarıya Djaniny-Kouassi değişikliği ile başladı. Fakat golü bulan takım yine Danimarka temsilcisiydi. Golden sonra oyunun kontrolü Trabzonspor'a geçti. Djaniny'nin oyuna girmesiyle üçüncü bölgede etkili olan Bordo Mavililer, Marc Bartra'nın tecrübesiyle daha rahat bir futbol sergiledi. Bakasetas ile gelen gol hem farkı bire indirdi hem de tur için ümitleri arttırdı. Başka gol olmayınca maç 2-1 tamamlandı.

Nihayetinde dünkü maçın rövanşı Trabzon'da çok daha çetin geçecek. Kopenhag takımı, adı kadar çok üst seviye bir futbol oynamadı. Trabzonspor macera aramayıp normal oyununu oynarsa taraftarıyla birlikte turu geçer. Skor, sadece tecrübesizliğinin eseri. Moral bozmadan yola devam. Ben turdan ümitliyim.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Özden Ayvaz - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler