CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun, Zonguldak'ta ilçe belediyelerini ziyaret etti

ZONGULDAK (AA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Zonguldak'ta ilçe belediyelerini ziyaret etti. İlk olarak Devrek Belediyesini ziyaret eden...

ZONGULDAK (AA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Zonguldak'ta ilçe belediyelerini ziyaret etti.

İlk olarak Devrek Belediyesini ziyaret eden Torun, burada Belediye Başkanı Çetin Bozkurt ile bir süre görüştü. İlçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Torun, Devrek'te bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Yerel yönetimlere önem verdiklerini ve ziyaretleri sürdürdüklerini belirten Torun, "Devrek ile ilgili bugüne kadar yapılan işlerden memnunuz, sürekli daha iyisi de yapılıyor. İnşallah önümüzdeki süreçte Karadeniz'in ve Zonguldak'ın en güzel ilçelerimizden biri olacak. Hiçbir endişemiz yok. Bizler çalışmaları yakından takip ediyoruz." dedi.

Torun, yerel genel dengesini kurmanın önemine dikkati çekerek "Ülkenin sorunlarını biliyoruz, çözüm yollarını da biliyoruz. Bu sorunları çözebilecek sermaye birikimimiz de var, insan kaynağımız da var, bilgi birikimimiz de var. Tek şeye ihtiyacımız var, doğru yönetilmek, kaynakları doğru yerde harcamak. Yoksa Türkiye'nin çözülmeyecek hiçbir sorunu yok." diye konuştu.

Konuşmanın ardından Torun'a Devrek bastonu hediye edildi. İlçede esnaf ziyareti gerçekleştiren Torun, vatandaşların sorunlarını dinledi, onlarla sohbet etti.

Torun, daha sonra Bakacakkadı ve Perşembe belediyelerini ve esnafı ziyaret etti.

10 Mar 2022 - 13:44 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.