PARALEL DEVLET ÖZLEMCİLERİ

Üniter devlet sistemimizi yıkmağa çalışan, PKK ve Fetö terör örgütleri devletimizden gerekli cevapları almışlardır. PKK artık bitme noktasına gelmişti...

Üniter devlet sistemimizi yıkmağa çalışan, PKK ve Fetö terör örgütleri devletimizden gerekli cevapları almışlardır. PKK artık bitme noktasına gelmiştir.Bunu da devletimizin şahsında ,İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya borçluyuz. Fetö örgütü için aynı şeyi söylemek mümkün değildir. 1960 yıllarından beri devlet içindeki sinsi yapılanması ne yazık ki 2012 yılına kadar devam etmiştir.2002 yılına kadar devam eden istikrarsız dönemlerden yararlanarak devletin üst kademelerini ele geçiren bu hain örgüt fark edilinceye kadar tepeden tabana kendisine yer bulmuş ve yıkıcı faaliyetlerini sürdürmüştür. Kurduğu kumpaslarla şerefli ordumuzun üst düzey subaylarını lekelemeğe çalışmışlardır. Daha sonraları MİT operasyonu, Gezi eylemleri ve 15 Temmuz darbe girişimi ile ihanetlerini sürdürmüşlerdir. Hala bu örgütün izleri bünyemizden temizlenememiştir. PKK terör örgütü ile müşterek çalışan bu örgüt dış güçlerin işlerini kolaylaştırmış, onların ekmeğine yağ sürmüştür. Bunlardan lojistik ve istihbari bilgi alan bu örgüt doğu ve güneydoğu bölgelerimizde çukurlar kazarak, yol keserek, zaman zaman da toplu katliamlar yaparak bölge halkını korkutup sindirmeye çalışmıştır.

Üzülerek ifade etmek isterim ki bu örgütün zararlı faaliyetleri bilinmesine rağmen “MİLLET İTTİFAKI “ adı altında Kandil’in temsilcisi HDP ile seçime giden CHP,İYİ Parti ve Saadet Partisi otuz bin insanın vebalini de üzerlerine almışlardır. Şimdi de bu partilerin yerel temsilcisi belediye başkanları, salgın hastalık nedeniyle kendi başlarına yardım kampanyası düzenleyerek kendi reklamlarını yapmanın peşine düştüler. Devletin bu maksatla açtığı yardım kampanyası Ak Parti’nin kampanyası değildir. Devletin kampanyasıdır. Buna katılmayıp ayrı hava çalanlar, ”Tek Vatan, Tek Devlet, Tek Millet ve Tek Bayrak” milli sloganından kendilerini ayrı tutanlardır.

Sırf siyasi çıkarları için devletin bütünlüğüne gölge düşürmeğe çalışanlar,karşılarına devletin gücünü ve sırası geldiğinde milletin okkalı tokatını yiyeceklerdir.

[email protected]

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Ahmet Aksoy - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler