O sene bu sene

Trabzonspor, ligde iyi bir hava yakaladı ve kötü oynadığı dönemde kritik galibiyetler aldı. Göztepe ve Rizespor maçlarında alınan galibiyetler gerçekt...

Trabzonspor, ligde iyi bir hava yakaladı ve kötü oynadığı dönemde kritik galibiyetler aldı. Göztepe ve Rizespor maçlarında alınan galibiyetler gerçekten çok kötü futbola karşı önemliydi. Bu tabloda Beşiktaş karşısına çıkan Trabzonspor, önceliğine kaybetmemeyi aldı. Çünkü alınacak beraberlik ile rakibinle aradaki fark korunacaktı. Beşiktaş’ın yorgun olarak bu maça çıkması ile Trabzonspor karşısında oyunun son bölümünde oyundan düşeceği belliydi. Beşiktaş önemli fırsatlar yakalarken, Trabzonspor hızlı hücumlar ile gol aradı ilk yarıda. Hamsik’in pasında Nwakaeme net fırsatı kaçırırken, aynı oyuncunun yine enfes pasında Abdülkadir Ömür Trabzonspor’u zorlandığı devrede soyunma odasına galip gitmesini sağladı.

Beşiktaş ikinci yarı ile baskı ile başlamak istese de yorgunluk ve üzerlerindeki kazanma baskısı beklenen etkili futbolu oynamasına engel oldu. Burada Tröndsen’in inanılmaz hatası geldi ve Beşiktaş oyundan düşmek üzere iken ayağa kalkacak fırsatı yakaladı. Ancak bunu çok sürdüremedi. Trabzonspor son bölümde topun kendisinde kalmasını sağladı ve uzatma dakikalarında Cornelius ile çok önemli bir galibiyet aldı. Trabzonspor, İstanbul’dan altın değerinde bir üç puan alarak dönüyor. Taraftarların ifade ettiği gibi ‘o sene bu sene’ olma yolunda Trabzonspor dün akşam dev bir adım attı. Galibiyeti getiren baş aktörler kaleci Uğurcan, Hugo ve Abdülkadir Ömür. Bu galibiyet ile şampiyonluk yolunda atılan dev adım, eksikleri ve aksaklıkları görmemizi engellememeli. Trabzonspor’un beklerindeki sıkıntı devam ediyor. Bakasetas çıkınca tüm yük Nwakaeme’ye biniyor. Bu sorunları önce Abdullah hoca sonra transfer ile yönetim çözmesi gerekiyor.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Miraç Özağcı - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler