Trabzon'un gündemi 24 Haziran nabızları

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım ile il yönetimini ağırladı

Trabzon'un gündemi 24 Haziran nabızları
Trabzon'un gündemi 24 Haziran nabızları
+1
Haber albümü için resme tıklayın

BAŞKAN ÇEBİ, CUMHUR İTTİFAKI’YLA NASIL MEYDAN OKUDU?

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, MHP İl BaşkanıBekir Sıtkı Tarım ile il yönetimini ağırladı. Cumhur İttifakı olarak birliktelik mesajı veren Başkan Çebi, “Cumhur İttifakı, istiklal ve istikbalimizin teminatı, vatan ittifakıdır. Cumhur İttifakı, Gezivari sokak terörünün, çukur terörünün, 15 Temmuz ihanetleri ve benzeri tehditlerinin önündeki en büyük engeldir. Cumhur İttifakı, Türkiye bekasının, Türk demokrasisinin, milletimizin istikbal ve istiklalinin garantörüdür. AK Parti ile MHP ittifakı çelikten iradedir. Vatan bölünmeyecek, bayrak inmeyecek, ezan susmayacak, Türkiye sonsuza kadar var olacak. Hiç kimse boşuna beklemesin, boş yere hayal kurmasın, Cumhur İttifakı Türkiye'yi 2023'e taşıyacaktır. MHP Trabzon İl Başkanı Sn. Bekir Sıtkı Tarım Bey ile değerli MHP İl Yönetimi’ni ilçe başkanlığımızda ağırladık. Nazik ziyaretlerine teşekkür eder, şükranlarımı sunarım.” İfadelerini kullandı.

Başkan-Cebi-Cumhur-İttifakı-ile-nasıl-meydan-okud-2u.jpg

ESKİ BAKAN EYÜP AŞIK KORKUTTU

Devlet Eski Bakanı Eyüp Aşık, bir süredir yaşadığı kalp rahatsızlığı nedeniyle önceki akşam Ankara’da hastaneye yatırılarak tedavi altına alındı. Hastanede yapılan tetkikler sonucunda eski Bakan Aşık’ın 4 damarının tıkalı olduğu tespit edildi. Dün öğleden sonra düzenlenen operasyonla Bakan Aşık’ın kapalı damarları balon tedavisi ve stend uygulanarak açıldı. Bakan Aşık’ın bir süre daha hastanede tedavi altında tutulacağı öğrenildi.

CHP TRABZON VE GÜMÜŞHANE ÖRGÜTÜ, NEDEN SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU?

AK Parti eski Milletvekili ve Konya Karatay Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mazhar Bağlı’nın geçtiğimiz gün ulusal bir televizyonda katıldığı programda CHP’ye yönelik sarf ettiği, “Bakın Türkiye’nin bu meşruiyet gücünü sabote eden en büyük kara propagandalardan birisi de Türkiye’nin DEAŞ’ı desteklediği yönündeki alçakça saldırılardır, bunu kim dile getiriyor? Birincisi FETÖ terör örgütü, ikincisi PKK terör örgütü. Ama buna kim lojistik sağlıyor içerden? Cumhuriyet Halk Partisi sağlıyor” sözleri yargıya taşındı. Dün Türkiye’nin dört bir yanındaki CHP örgütleri Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusunda bulunan örgütler arasında CHP Trabzon İl Başkanlığı ve CHP Gümüşhane İl Başkanlığı da vardı. CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu suç duyurusunda bulunduklarını, “Katıldığı bir TV programında CHP ve CHP’lilere hakaret eden Mazhar Bağlı hakkında suç duyurusunda bulunduk.” İfadeleri ile duyururken, Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç’tan sert eleştiriler geldi. Başkan Ağaç, “Habertürk’te yayınlanan bir programda; PKK ve FETÖ'ye partimizin lojistik destek verdiği yalanını söyleyerek çirkin ve asılsız hakaret ve iftirada bulunan, sözde akademisyen Mazhar Bağlı adlı kişi hakkında Gümüşhane Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunduk. Bu ülkede; vatanın birliği ve bölünmez bütünlüğünün, milletimizin, bayrağımızın, adaletin, cumhuriyetin ve demokrasinin en büyük teminatı; kökleri Kuvayi Milliye’den ve Müdafa-i Hukuk’tan gelen, kuruluş ve kurtuluşun partisi Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Herkes haddini bilecek...” eleştirilerinde bulundu.

24 Haz 2022 - 09:08 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

oflu - Cay kanunu ile ureticiyi özel sektore maraba yapan akp yerel temsilcisi cebi secimde gerekli dersi alairsiniz inşaellah

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Haziran 09:08