MİLLETVEKİLİ AYVAZOĞLU BAKAN SOYLU’YU HEDEF TAHTASINA KOYANLARA TEPKİ GÖSTERDİ
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, İşçileri Bakanı Süleyman Soylu’nun Kaymakam Adayları Uyum Kursu açılış konuşmasında kaymakam adayları ile çekildiği toplu resmi adı KPSS skandalına karışan Yedi İklim Yayınevi ile çektirdiğini söyleyerek Bakan Soylu hakkında karalama çalışması yürütenlere tepki gösterdi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Türkiye düşmanlarının hedefinden hiç düşmediğini söyleyen Milletvekili Ayvazoğlu, “Türkiye karşıtı koalisyonun içerideki taşeronlarının hedefinden hiç düşmüyor Sn. İçişleri Bakanımız. O kadar ki; Sn. Bakanın kaymakam adaylarıyla fotosunu Yedi İklim Yayınevi ile çektirdiği şeklinde servis etmekten bile çekinmiyorlar. Bunlar da kurtarmayacak; bitecekler” ifadelerini kullandı.
CHP İL BAŞKANI HACISALİHOĞLU ENFLASYONUN NEDENİNİN BECERİKSİZLİK OLDUĞUNU SÖYLEDİ
CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu son 24 yılın en yüksek seviyesini gören enflasyon rakamlarıyla ilgili değerlendirmede bulundu. Başkan Hacısalihoğlu, enflasyonun bu denli yükselmesinin nedeninin beceriksizlik ve yönetememezlik olduğunu söyledi.
Başkan Hacısalihoğlu, turizm rakamlarında rekor kırıldığı bu dönemde bile enflasyonun yüksek olduğunu belirterek, “Enflasyon 24 yılın rekorunu kırdı TÜİK e göre yıllık enflasyon %79,6. Hem de yaz ortasında sebze meyvenin en bol olduğu dönem de Aynı şekilde turizm sezonunun göbeğinde, turist sayısında rekorlar kırıldığı dönemde bile 24 yıl boyunca görülmemiş bir artış ve dövizde önlenemez yükseliş. Bunun sebebi dış güç masalı değil düpedüz beceriksizlik yönetememezlik” ifadelerini kullandı.
TRABZON SANATEVİ KAFESİNDE MİSAFİRLERİNİ AĞIRLAMAYA BAŞLADI
Trabzon Sanatevi Başkanı Adnan Taç, Sanatevi bahçesinde hizmet vermeye başlayan kafe ileilgili açıklamada bulundu. Taç, kafe ile ilgili “Bürokrat, siyaset, iş, spor ve medya dünyasının Trabzon özelinde bildik yüzleri, bahçemizin hoş sohbet ortamını, özel anlarını dostlarıyla paylaşırlar” dedi.
Başkan Taç, “Halkımızın ve sanatın her disiplininde insanların buluşma noktasıdır Trabzon Sanatevi Bahçe ve Kafemiz... Bürokrat, siyaset, iş, spor ve medya dünyasının Trabzon özelinde bildik yüzleri, bahçemizin hoş sohbet ortamını, özel anlarını dostlarıyla paylaşırlar... Bu güzel bahçenin dost ortamını, güzelliklerini ve lezzet menüsünü tatmanızı öneriyoruz” diyerek kafeye herkesi davet etti.