Trabzon'un gündemi 29 Haziran nabızları

Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, ilçede dağ bisikleti maraton şampiyonası yapılacağını duyurdu.

Trabzon'un gündemi 29 Haziran nabızları
Trabzon'un gündemi 29 Haziran nabızları
+1
Haber albümü için resme tıklayın

AK PARTİ SAHADA TALEPLERİ DİNLİYOR

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu ile birlikte mahallelere olan ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Çebi bu kez 2 Nolu Beşirli Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldiklerini ifade ederek, yaptıkları görüşmeye ilişkin açıklamalarda bulundu. Başkan Çebi, “Aziz milletimize hizmet yolunda gayretimizi sürdürüyoruz, 2023 hedefleri ve ideallerimize kararlı bir şekilde yürüyoruz. Milletvekilimiz Sn.Bahar Ayvazoğlu Hanımefendi’nin katılımıyla 2 Nolu Beşirli Mahallemizde saha ziyaretinde esnaf ve hemşehrilerimizle bir araya geldik. Dertleştik, istek ve taleplerini not aldık. Teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

ARSİN ŞAMPİYONAYA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, ilçede dağ bisikleti maraton şampiyonası yapılacağını duyurdu. Başkan Gürsoy, “2. Arsin-Santa Dağ Bisikleti Maraton Şampiyonası ve Halk Bisiklet Festivali için geri sayım başladı! Arsin-Santa arasında düzenlediğimiz ve bu yıl ikincisini gerçekleştireceğimiz Bisiklet Festivali'ne tüm halkımız davetlidir. 3 Temmuz 2022 Pazar 10:00 Toplanma 12:00 start Yanbolu Camii Önü.” ifadelerine yer verildi.

TRABZON’UN O İLÇESİNDE OTOPARK TARİFESİ GÜNCELLENDİ

Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, otopark tarifesinde değişikliğe gittiklerini açıkladı. Sosyal medya hesabından yeni tarifeyi duyuran Koçhan, “Otopark tarifesini güncelliyoruz. Amacımız vatandaşımızdan para almak değil Maçka’mızda ki park sorununu çözmek. 1 Temmuz itibari ile Maçka Belediyesi Kapalı Otoparkı tüm gün tek tarife olarak 5 TL yapıyoruz. Yol kenarlarında parklarımızı engellemek için 30 dakika ücretsiz, Hastane önümüz 1 saat ücretsiz. Bu süreleri aşan tarifeleri 20 TL yapıyoruz. Hiçbir esnafımızın önünü dubalarla kapatmadık. Esnaflarımızdan ricamız kendi önlerini açık tutmaları, uygunsuz park eden araçları emniyete ihbar etmeleri. Bu uygulamada amacımız vatandaşlarımızın kapalı otoparka ya da Topaloğlu Petrolün arkasında ki kısma ücretsiz veya Reşadiye mahallemizde ki köprünün yukarda ki kısmına ücretsiz olarak park etmelerini sağlamak. Maçka’da ki trafik sorunu çözmek istiyoruz. Vatandaşlarımızdan anlayış ve destek bekliyoruz.” açıklamalarında bulundu.

29 Haz 2022 - 09:01 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

oflu - Cay kanunun altina imza atan bahar ayvazoģlu ddeģilmiydi ;gelsinde cay ureticisi ile göruşsunde görelim ,attiģi imzayi izah etsinde öğrenelim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Haziran 09:01