Trabzon'un gündemi 19 Ağustos nabızları

AKÇAABAT’A YAPILAN SPOR LİSESİ VE ÜSTÜNSALİH Akçaabat Spor Lisesi inşaatının devamına ilişkin dünkü haberimizi okumuşsunuzdur. 21 Mayıs 2002 Cumarte...

Trabzon'un gündemi 19 Ağustos nabızları
Trabzon'un gündemi 19 Ağustos nabızları
+1
Haber albümü için resme tıklayın

AKÇAABAT’A YAPILAN SPOR LİSESİ VE ÜSTÜNSALİH

Akçaabat Spor Lisesi inşaatının devamına ilişkin dünkü haberimizi okumuşsunuzdur. 21 Mayıs 2002 Cumartesi günü temeli atılan ve Trabzon’un gururu bir lise olarak yükselen Akçaabat Spor Lisesi, 4 katlı, 12 derslikli bir okulun yanı sıra; 5 katlı da bir öğrenci pansiyonuna sahip olacak. Yani sporcular kamp yapabilecek, dışardan gelen başarılı çocuklarımız pansiyonda kalıp okuyabilecek.

Spor Lisesinde yüzme, su sporları, futbol, atletizm, güreş gibi branşlar yer alacak. Aynı zamanda şehre de hizmet verecek. Yani ve kısaca bir spor kenti olarak da öne çıkan Trabzon’un gurur duyacağı bir okula olacak.

Bu okulu devlet yaptırmıyor. Bu okul Trabzonlu bir bürokratımız Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih’in gayret ve girişimleri sonucu bir hayırsevere yaptırılıyor. Üstünsalih Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve hayırseverliği ile öne çıkan İbrahim Erdemoğlu’nu bu konuda ikna etmiş. Trabzon’a böyle bir okul kazandırılıyor.

Trabzon’un Ankara’da yüzü aşkın bürokratı var. Lakin hafızasının bir köşesinde Trabzon yoksa sadece ismini duyuyoruz. Halbuki Trabzonlu bürokrat ismini Trabzon’a yazdırandır. Bu bağlamda eğitim gibi önemli bir keyfiyete sağladığı katkıdan ötürü Vakıfbank Genel Müdürü Sayın Üstünsalih’i yürekten tebrik ediyoruz.

BEŞİKDÜZÜ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ, İLÇEYE VEDA ETTİ

Beşikdüzü ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünde 4 yıl Şube müdürlüğü görevini yürüten Ömer Baştan, Beşikdüzü'nde arkadaşları tarafından düzenlenen bir organizasyonda çalışma arkadaşlarına veda etti. Milli Eğitim Vakfıkebir Şube Müdürü Ömer Baştan'a Beşikdüzü ilçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Demiral, 4 yıl boyuncu Beşikdüzü ilçesinde yapmış olduğu çalışmaları kapsamında teşekkür plaketi verdi.

Baştan;''Beşikdüzü ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde 4 yıl Şube Müdürü olarak çalıştıktan sonra Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesine Şube Müdürü atanmam nedeniyle Beşikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve çalışma arkadaşlarımız ile bir araya geldik. Tüm çalışma arkadaşlarımın hepsine çok Teşekkür ediyorum. Sizinle çalışmak çok güzeldi. İyi ki varsınız. Her zaman kalbimde olacaksınız. Allah'a emanet olun.''dedi.

BEŞİKDUZU-MİLLİ-EĞİTİM-MUDURU-İLCEYE-VEDA-ETTİ.jpg

MİLLETVEKİLİ AYVAZOĞLU, SU ÜRÜNLERİ KOOPERATİFİNİN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi ile birlikte Çınaraltı, Yıldızlı ve Akyazı Su Ürünleri Kooperatifi üyeleri ziyaret etti. Milletvekili Ayvazoğlu, Kooperatif üyelerinin istek ve taleplerinin karşılanması hususunda girişimlerinin devam ettiğini söyledi.

Ayvazoğlu gerçekleşen ziyaretin ardından, “Çınaraltı, Yıldızlı ve Akyazı Su Ürünleri Kooperatifi üyelerinin istek ve taleplerinin karşılanması hususunda girişimlerimiz devam ediyor. İnşallah herkesin memnuniyetini sağlayacak çözüm için ilgili kurum ve kuruluşlarla konuyu nihayetlendirmeyi hedefliyoruz. Buluşmaya ev sahipliği yapan Çınaraltı Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Osman Şahin ve iştirak eden tüm üyelere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

MİLLETVEKİLİ-AYVAZOĞLU-SU-URUNLERİ-KOOPERATİFİNİN-TALEPLERİNİ-DİNLEDİ.jpg

19 Ağu 2022 - 09:52 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.