4 Temmuz 2022 NABIZLAR

İŞ İNSANI VEHBİ KOÇ'TAN SANATEVİNE ZİYARET Trabzonlu iş insanı, Vehbi Koç Sanatevini ziyaret etti. Ziyarette, Sanatevi Başkanı Adnan Taç, yönetim ve...

4 Temmuz 2022 NABIZLAR
4 Temmuz 2022 NABIZLAR
+2
Haber albümü için resme tıklayın

İŞ İNSANI VEHBİ KOÇ'TAN SANATEVİNE ZİYARET

Trabzonlu iş insanı, Vehbi Koç Sanatevini ziyaret etti. Ziyarette, Sanatevi Başkanı Adnan Taç, yönetim ve yürütme kurulu üyelerinden Fethi Yılmaz, Kamuran Tuna ve Sebahattin Saruhan bulundu.

Trabzon'un olması gereken kültür ve sanat politikaları üzerine fikir paylaşımında bulundular. Trabzon’da yanlış giden işler, uygulamada karşılaşılan sorunlar, beklentiler üzerine geniş kapsamlı sohbet edildi. Sanatevinin yapısı, yaptığı işler, üstlendiği misyon ve kentin kültür ve sanat hareketliliğine katmayı planladığı yeni bakış açıları değerlendirildi.

İŞ-İNSANI-VEHBİ-KOC-TAN-SANATEVİNE-ZİYARET.jpg

MİL DİYANET SEN EŞCİNSEL ŞARKICININ KLİPİNİ YASAKLAYAN RTÜK’Ü TEBRİK ETTİ

Mil Diyanet Sen Trabzon Şube Başkanı Fikret Uçar, şarkıcı Mabel Matiz’in iki erkeğin aşkını anlatan klipinin RTÜK tarafından yasaklanmasını doğru bulduğunu belirterek RTÜK’ü aldığı karardan dolayı tebrik etti.

MİL-DİYANET-SEN-EŞCİNSEL-ŞARKICININ-KLİPİNİ-YASAKLAYAN-RTUK-U-TEBRİK-ETTİ-1.jpg

Uçar, bu tür sapkınlıkların önüne geçilmesi için gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini söyleyerek “Şarkıcı Mabel Matiz'in eşcinsel bir çiftin (erkeğin) aşkını anlatan "Karakol" klipinin tüm müzik kanallarından yayınlanmasının RTÜK tarafından engellendiği haberleri sosyal medyada dolaşıyor. Eğer bu haber doğruysa RTÜK yetkililerine aldıkları bu isabetli kararları için teşekkür ediyor, bu tür sapkınlıkların öncelikle aile ortamından, sonrasında da tüm hayatımızdan uzak tutulması için gerekli tedbirlerin yetkililerce bir an önce alınmasını rica ve temenni ediyorum... Böyle bir rezillik, böyle bir kepazelik olmaz/olamaz... İki erkeğin aşkı ne demek... Başımıza taş yağacak... "İçimizdeki beyinsizlerin işledikleri yüzünden, bizi helâk eder misin Allah'ım…"(A'râf, 155)” dedi.

MİL-DİYANET-SEN-EŞCİNSEL-ŞARKICININ-KLİPİNİ-YASAKLAYAN-RTUK-U-TEBRİK-ETTİ-2.jpg

İYİ PARTİ İL BAŞKANI KUVVETLİ, KYK ZAMLARINA TEPKİ GÖSTERDİ

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, KYK yurtlarına yapılan zammın ardından tepki gösterdi. Başkan Kuvvetli asgari ücrete yapılan artışın ardından ilk zammın KYK yurtlarına yapıldığını söyledi.

Başkan Kuvvetli, "Ögrenci dostu" iktidar gözünü öğrencilerin harçlıklarına dikti! İbretle seyrettiğimiz bu iktidar, KYK yurt ücretlerine %80 zam yaparak başladı. Asgari ücret %30, KYK yurt ücreti %80 arttı. Sevgili gençler merak etmeyin bu alavere dalavere devri kapanacak!” sözleriyle yapılan zamma tepkisini gösterdi.

İYİ-PARTİ-İL-BAŞKANI-KUVVETLİ-KYK-ZAMLARINA-TEPKİ-GOSTERDİ.jpg

04 Tem 2022 - 11:33 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.