26 MAYIS 2020 NABIZLAR

O GÖRÜNTÜLERİ İZLEYEN MİLLETVEKİLİ AYVAZOĞLU, BAKAN SOYLU’YA TEŞEKKÜR ETTİ... AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Iğdır'da, engelli Azat T...

O GÖRÜNTÜLERİ İZLEYEN MİLLETVEKİLİ AYVAZOĞLU, BAKAN SOYLU’YA TEŞEKKÜR ETTİ...

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Iğdır'da, engelli Azat Torzuk’a akülü bisiklet hediye eden emniyet müdürüne gösterdiği şefkatten dolayı teşekkür etti…

Iğdır'da, engelli Azat Torzuk’a (24), İl Emniyet Müdürü Hüseyin Göllüce’nin bayram hediyesi olarak gönderdiği akülü bisiklet hem Azat’a hem de o görüntüleri izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. O görüntüler Türkiye’nin kalbini ısıtırken, Milletvekili Ayvazoğlu, yüreği şefkat ile dolu emniyet mensuplarını devlete kazandıran İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya teşekkür etti. Milletvekili Ayvazoğlu, “Yıllarca bağlı kaldığı özel durumundan adı gibi azat olmayı bekliyordu Azat kardeşimiz. Ona bu mutluluğu yaşatan yüreği şefkat dolu emniyet müdürümüze teşekkür ediyor, böylesine şefkatli bürokratları devletine kazandıran Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

YAZARIMIZ ENİS YILDIRIM’IN BAYRAM ÖZTÜRK HAKKINDA KALEME ALDIKLARI DOĞRU ÇIKTI

Yazarımız Enis Yıldırım’ın geçen hafta AK Parti Yönetimi’ndeki Milli Görüş geleneğinden gelenlerin Büyükşehir Belediyesinde yaşananlara sesiz kaldığını kaleme almıştı. Hatta yazısında il yönetiminde yer alan Bayram Öztürk’ün yönetimin aksine şartsız koşulsuz hemşehrisi Murat Zorluoğlu’nun arkasına takıldığını dile getirmişti. Dün gördük ki, Enis Yıldırım’ın yazdıklarının tamamı doğruymuş. Sayın Öztürk yememiş içmemiş, Başkan Zorluoğlu takip etmiş. Birde fotoğrafını paylaşarak il yönetimine mesaj veren bir doğum günü mesajı yayınlamış.

Peki adama sormazlar mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret eden yayın kuruluşlarına maddi destek sağlayanları neden bir kez olsun eleştirmediniz? Ya da sizin yol arkadaşlarınız tek tek sürgün yerken neden sesinizi çıkarmadınız, Sayın Öztürk?

Sayın Öztürk, sadece Murat Zorluoğlu’nun fotoğrafını paylaşmamış tabi ki. Başkan Zorluoğlu ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın birlikte olan fotoğrafını paylaşmış. Yoksa Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Zorluoğlu’nu aynı karede paylaşarak, mesaj mı vermeye çalışıyor. Öyle sanıyoruz ki, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi yönetiminde oluşan çatlaklarla yol arkadaşlığını bir kez olsun gözden geçirecektir. Üzülmeyin Sayın Öztürk, bu paylaşımdan sonra Sayın Zorluoğlu sizi unutmaz.

İşte Bayram Öztürk’ün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım:

“Her zaman, her şart altında Trabzon'un hizmetinde.İyi ki doğdun,

İyi ki varsın Murat Zorluoğlu”

ÜNLÜ SANATÇILAR, TRABZON İLE İLGİLİ HANGİ KONUDA ÇAĞRIDA BULUNARAK SÖZ VERDİLER?

Ünlü sanatçıların, Trabzon Opera Binası'nın yeniden açılması için çağrıları artarak devam ediyor… Trabzon Opera Binası, 1908’de Atatürk Meydanı’nın hemen doğusunda yer alan bölgede, padişahın oluru ile Fransız bir şirket tarafından İtalyan mimarisi ile yapılmış ve 1937 yılına kadar tiyatro ve müzik salonu olarak kullanılmış. 1908 yılında yapılan Trabzon Opera Binası 1958’de yıkılmış… Tiyatrocu Ali Poyrazoğlu, müzisyen Burçin Büke gibi pek çok sanatçı binanın yeniden inşa edilmesi için çağrıda bulundu. Ali Poyrazoğlu “Yeniden açılsın ücretsiz 5 gösteri yapacağım. Sözüm söz. Orkestrayı da yönetim 5 Carmen gösterisi.” derken; ünlü müzisyen Burçin Büke de yaptığı paylaşımda, “Trabzon Opera binası 1908... Tekrar açılsın, 4 hafta her pazar günü bir resital yapacağım. Sözüm söz” diyerek, tekrar inşasına başlanması için çağrıda bulundu.

ÇAY HASADI İÇİN MEMLEKETİ RİZE’YE GELEMEYEN VATANDAŞ, 12 TON ÇAY YETİŞEN BAHÇESİNİ BAKIN NE YAPTI?

Pandemi sürecinden en fazla etkilenenlerden biri de hiç kuşkusuz çay üreticilerini oldu. Çay toplamak için binlerce kişi memleketi Rize’ye gelirken çayını toplamaya gelemeyen bir vatandaşın yaptığı davranış ise takdir topladı. Rize’nin Fındıklı ilçesine çay hasadı için gelemeyen bir vatandaş, bahçesini toplumsal işlerde kullanması için bağışta bulundu. Mayıs sürgününde 5/6, toplamda 10/12 ton çay yetişen bahçesini toplumsal işlerinde kullanılmak üzere bağışta bulunan vatandaş, çay hasadının gelirini öğrencilere ve sokak hayvanlarına bağışladı. Rizeli vatandaşın yaptığı bu örnek davranış, çayını toplamaya gelemeyen diğer müstahsillere örnek oldu.

26 May 2020 - 11:22 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.