26 Haziran Pazar Nabızlar

MİLLETVEKİLİ CORA, UMUT VE YAŞAM DERNEĞİ’NİN KANSERLE MÜCADELE EDEN HASTALARIYLA BULUŞTU AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Umut ve Yaşam Dern...

26 Haziran Pazar Nabızlar
26 Haziran Pazar Nabızlar
+1
Haber albümü için resme tıklayın

MİLLETVEKİLİ CORA, UMUT VE YAŞAM DERNEĞİ’NİN KANSERLE MÜCADELE EDEN HASTALARIYLA BULUŞTU

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Umut ve Yaşam Derneği’nin kanserle mücadele eden hastaları ve hasta yakınları ile bir araya geldi. Cora, hastalar ve hasta yakınlarının sorunlarıyla yakından ilgilendi.

Kanserle mücadele eden tüm hastalara şifalar dileyen Cora, “Umut ve Yaşam Derneği’nin kanserle mücadele eden hastaları ve hasta yakınları ile bir araya geldik. Zor, uzun ve meşakkatli bir tedavi süreci gerektiren bu hastalıkla mücadele eden tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

MİLLETVEKİLİ-CORA-UMUT-VE-YAŞAM-DERNEĞİ-NİN-KANSERLE-MUCADELE-EDEN-HASTALARIYLA-BULUŞTU.jpg

CHP ORTAHİSAR İLÇE BAŞKANI OYMAN’DAN TRABZON İÇİN 5 SORU

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman, Trabzon Büyükşehir Belediyesine beş soru yöneltti.

Başkan Oyman, “Terminal inşaatının proje bedeli günümüz şartlarında kaç milyona mal olmuştur, bitiminde tahmini kaç milyona mal olacaktır? Bununla bağlantılı olarak Kahramanmaraş caddesinin ihalesini, davet usulüyle terminal ihalesini yapan şirkete direkt olarak verilmesinin sebebi nedir? Şehirde bir çoğu israf niteliğinde yenilenen aydınlatma direkleri kimden alınmıştır? Toplam maliyeti nedir? Kadınlar Pazarı inşaatı tarihi rıhtıma çok yakındır, korunacağı söylenen rıhtım için sergi anlamında nasıl bir şey planlanmaktadır?” sorularını sordu.

CHP-ORTAHİSAR-İLCE-BAŞKANI-OYMAN-DAN-TRABZON-İCİN-5-SORU.jpg

AKÇAABAT BELEDİYESİ VOLEYBOL TURNUVALARI BAŞLIYOR

Akçaabat Belediyesi tarafından her yaz düzenlenen etkinliklerden biri olan Voleybol Turnuvası için başvurular alınmaya başladı. 8 Temmuz’a kadar Akçaabat Belediyesinin internet sitesinden yapılacak olan başvurularda takımını kuranlar kıyasıya yarışacak.

Akçaabat Belediyesi turnuvanın duyurusunu, “Takımını kur. Son antrenmanını yap. Dostça yarış. Ödüllü Voleybol Turnuvası başlıyor! Voleybol Turnuvamıza katılmak için siz de takımınızı kurun, bu heyecana hep birlikte ortak olalım. Son başvuru: 08 Temmuz 2022” şeklinde yaptı.

AKCAABAT-BELEDİYESİ-VOLEYBOL-TURNUVALARI-BAŞLIYOR.jpg

26 Haz 2022 - 09:31 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

oflu - Ureticiyi özel sektore maraba yapan kanunun altina imza atan cora secimde gerekli cevabi alacaksiniz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Haziran 09:31