20 Şubat 2020 Perşembe Nabızlar

MİLLETVEKİLİ ÖRS GENEL BAŞKAN AKŞENER’İN TRABZONSPOR’LA İLGİLİ SÖYLEMLERİNE NE DİYECEK? İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Bursa’da organize ed...

MİLLETVEKİLİ ÖRS GENEL BAŞKAN AKŞENER’İN TRABZONSPOR’LA İLGİLİ SÖYLEMLERİNE NE DİYECEK?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Bursa’da organize edilen bir yalan üzerinden Trabzonspor’un başarısını gölgelemesi ve Fenerbahçe sözcülüğüne soyunması Trabzonspor camiasında büyük tepki yarattı. Siyasine görüşüne bakmadan yediden yetmişe bütün camia Akşener’e cephe açtı. Yalnız Akşener değil İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ve Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs de tepkilerden nasibini aldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’in açıklamalar karşısında henüz görüş belirtmeyen Örs’ün de tepkilerin odağı olması Hüseyin Bey’i hayli üzdü. Milletvekili Örs, bugün basın toplantısı düzenleyerek görüş belirtecek. Bakalım Örs neler diyecek? Bakalım Örs, “Genel Başkanımız öyle demek istememişti” gibisinden ifadelerle vaziyeti idare etmeye mi çalışacak?

***

MHP’Lİ TARIM, AKŞENER’İN AÇIKLAMALARINI YORUMLADI

MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Trabzonspor ile ilgili sözlerini talihsiz bir açıklama olarak yorumladı. Tarım, “Meral hanımın Trabzonspor’la ilgili sözlerinden dolayı birçok basın kuruluşundan telefonlar aldım, kendilerine talihsiz bir açıklama olduğunu, aslında çokta önem arz etmediğini fakat Trabzon’un İYİ Parti teşkilatındaki bazı arkadaşlarımız ve dostlarımız adına üzüntü duyduğumu dile getirdim. Başkada sözüm olmamıştır. Bu duygularım samimidir, ben Sayın Devlet Bahçelinin il başkanıyım. Liderimin meclis konuşmasından sonra kendisine sorulan sorulara nasıl bir asalet örneği göstererek cevap verdiği ortadayken bizim yereldeki bakışımız farklı olamaz. Düşmanımızdan başka hiç kimsenin mutsuzluğundan mutluluk duymayız. İYİ Partililerde, CHP’liler de hiç bir zaman düşmanımız değildir. Hele de Trabzon’da hiç değildir.” dedi.

***

CHP MECLİS ÜYESİ ÖMER DAYI, AKŞENER’İN AÇIKLAMALARI ÜZERİNDEN ŞİKE ANITI ÇIKIŞINDA BULUNDU

Trabzon’da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in sözleri üzerinden yapılan gündemi eleştiren CHP Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Ömer Dayı, Akşener’i bugün eleştirenlerin 2010-11 sezonu şike anıtıyla ilgili tek bir kelam etmediklerini ileri sürdü. İsim vermeden eleştirilerde bulunan Dayı, ittifak adayı İYİ Partinin Genel Başkanı Akşener’i şu sözlerle savundu: “Bir kaç gündür Sayın Meral Akşener'in Futbol ile ilgili konuşması gündem oldu, Eleştiriler, hakaretler tavan yapmış durumda, Peki 2010 - 2011 Şampiyonluğumuzu elimizden alan siyasi iradeye ses çıkarmayanlar şimdilerde kıyamet koparıyorlar. O yıllarda benimde Meclis Üyesi olduğum dönem mecliste Şike Anıtının Meydana koyulması kararı almamıza rağmen aradan geçen bu zamana kadar yapılmadı yapılacağı da yok. Eğer ki Trabzonspor taraftarı iseniz haksızlık karşısında siyasi görüşünüzü bir kenara koyarak Trabzonspor'u sahiplenmek, yanlışa ve haksızlığa karşı durmaktır Trabzonsporluluk.”

***

MİLLETVEKİLİ KAYA, TRABZON’DAN ERCAN’A DİREKT UÇUŞLARI GÖRÜŞTÜ

CHP Trabzon Milletvekili, TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Üyesi (KİT) Komisyonu Ahmet Kaya, TC Ulaştırma Bakanlığı’ndan yetkililerin de bulunduğu bir toplantıda, Trabzon’dan Ercan’a direkt uçuşlar için talep ilettiklerini belirtti. Kişisel sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşım yapan TBMM KİT Komisyonu olarak, DHMİ'nin 2017-2018 hesaplarını denetlediklerini ifade etti. Ahmet Kaya, Ulaştırma Bakanlığı yetkililerinin de bulunduğu toplantıda Trabzon uçak biletlerinin ucuzlatılması, sefer sayılarının arttırılması ve Trabzon'dan Kıbrıs'a direkt uçuşların gerçekleştirilmesi gibi talepleri TC Ulaştırma Bakanlığı yetkililerine ilettiklerini vurguladı.

Öte yandan; CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, CHP Trabzon’da Güzide Uzun, Ömer Hacısalihoğlu ve İbrahim Akbulut’un 23 Şubat’ta gideceği seçim öncesi şahsıyla ilgili basında çıkan iddialara cevap verdi. Kendisinin adaylardan Ömer Hacısalihoğlu’nu desteklediği ve ilçe ziyaretlerine gittiğiyle ilgili iddialara cevap veren Milletvekili Ahmet Kaya, “Bugüne kadar hiç bir adayla hiçbir ilçe ziyaretine katılmadım. Basında bir aday arkadaşımla ilçe ziyaretleri yapıldığım yazılıyor. Nereye göre bunlar yazılıyor anlamıyorum. Ben hiçbir adayı desteklemiyorum.” dedi.

***

18 İLÇE ARASINDA ÜYE KAYIT BAŞARISINDA OF BİRİNCİ OLDU

AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “üye çalışması” kapsamında en fazla üyelik gerçekleştiren ilçe Of oldu… AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, hedeflerinin yüzde 50 oranının yakalamak olduğunu belirterek, ilçe teşkilatına teşekkür etti. 18 ilçe arasından birinci olduklarını belirten Başkan Terzioğlu, “İl Başkanlığımız tarafından düzenlenen Üye Çalışması kapsamında 18 İlçe arasından en çok üye yapımı gerçekleştiren 1078 üye yüzde 10,57 artış ile İlçe Teşkilatımız olmuştur. Toplamda 11.281 (yüzde 33.34) üyeye ulaşan ilçemizde hedefimiz yüzde 50 oranında üyeye ulaşmak. Bu özverili çalışmada emeği geçen İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimize, Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza ve Mahalle Başkanlarımıza Teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.

20 Şub 2020 - 10:19 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

03

Trabzon havalimanı - Trabzon havalimanı ağzı olan konuşuyor. Trabzon 10 tane sefer ekleyin ama önce terminal binaları yeterli mi bir bakın. Trabzon müdürü

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Şubat 10:19
02

Lan - Trabzon havalimanı terminal binaları yenilenmeli. Şikayet olur bal müdür Ahmet Aydın hemen işçileri azarlar. Trabzon havalimanı baş müdürü Ahmet Aydın ve tüm işletme müdürleri değişmeli. Çelebi beş müdürü ebru, denize baş belaları Postabaşı Muhammed, Ömer, Hakan def edin başımızdan. Gariban işçinin ekmeği ile oynamayın. Şef yakup da artık bıktırdı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Şubat 10:19
01

Erdoğdulu - chp ortahisar belediye meclis üyesi ömer dayı, 2011 sezonunu hatırlatarak "o zaman sesini çıkaramayanlar" diyerek aşener'in sözlerini kendince savunuyor. o dönemde susana -adını vererek üstelik- lafını söylesene, konuşanın, haykıranın, haksızlık karşısında tepki koyanların destekçisi olacağına siyasi çıkar uğruna trabzon'un en büyük değerini harcama yoluna gidiyorsun! bu mu ö dönemden farkın?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Şubat 10:19