2 AĞUSTOS 2020 NABIZLAR

AK PARTİ İL BAŞKANVEKİLİ DİLEKOĞLU, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN HANGİ LİDERİN SEÇİM VAATLERİNİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ? AK Parti Trabzon İl Başka...

AK PARTİ İL BAŞKANVEKİLİ DİLEKOĞLU, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN HANGİ LİDERİN SEÇİM VAATLERİNİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ?

AK Parti Trabzon İl Başkan Vekili Hasan Dilekoğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Milli Görüş Lideri Merhum Necmettin Erbakan’ın seçim vaatlerini bir bir gerçekleştirdiğini söyledi. Dilekoğlu, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan Rahmetli Erbakan hocamızın seçim vaatlerini bir bir gerçekleştirmeye devam ediyor. 1- Başörtüsünü üniversitelerde serbest bırakacağız. 2- Taksime Camii yapacağız. 3- Ayasofya’yı ibadete açacağız. 4- Sanayi hamlesini başlatacağız. 5- Türkiye'yi Lider ülke yapacağız. 6- Türkiye’yi bölgesel güç hâline getireceğiz. 7- Bizim iktidarımızda batının uşağı değil, sözü dinlenen ülke Türkiye olacak. 8- IMF'yi kovacağız.” diyerek bu vaatleri sıraladı.

CHP’Lİ MECLİS ÜYESİ ZORLU, BÜYÜKŞEHİRİN GÜLCEMAL ÇALIŞTAYI’NI HEM ELEŞTİRDİ HEM DE ÇÖZÜM SUNDU

CHP Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Cüneyt Zorlu, Büyükşehir Belediyesince yapılan Gülcemal Dolgu alanıyla ilgili eleştirilerde bulundu. Başkan Murat Zorluoğlu’nun ortak aklı önemsemediği için meclis üyelerini Ortahisar’ı ilgilendiren dolgu alanın çalıştayına çağırmadığını ifade eden Cüneyt Zorlu, “Gülcemal döküm alanıyla ilgili çalıştay yapmış büyükşehir belediyemiz. Bizler çağrılmadık ama yine de küçük bir katkı yapalım. Sn Murat başkan yeterince denizi mahvettiniz, doğayı katlettiniz. Biliyorum gelince kucağınızda buldunuz bu projesi bile olmayan perişanlığı Fakat düzenleyebilmek içinde destek bulamıyor ve çırpındıkça batıyorsunuz.

Sizin yerinizde olsam tahkimat olmadan bir m3 hafriyatı denize döktürmem. Ayrıca mevcut haliyle bırakır, düzenler ileri gitmezdim. Şehrin uygun bir yerinde büyük bir eleme tesisi kurar. Gelen hafriyatı( ki büyük kısmi elverişli tarım toprağı) eleyerek verimli toprağı ziraatçıların önereceği gübre ile karıştırarak halkımıza bedava yada cüzi bedelle naklederdim. Elekten çıkan kaya ve molozu satardım. Zira kalan kısım yol dolgusu ve duvar, tahkimat işlerinde kullanılabilir. İyi de gelir getirir.

Bu zahmetli görünen çaba çevreye verilen zarar ve kaybedilen toprağın yanında devede kulak kalır. Naçizane tavsiyemdir.” diye konuştu.

CHP ORTAHİSAR İLÇE BAŞKANI OYMAN, İMAMOĞLU ZİYARETİNİ NASIL YORUMLADI?

Cumhuriyet Halk Partisi Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Trabzon’da kıldığı Bayram Namazı sonrası bayram mesajını meydanda Atatürk heykeli önünde verdiğini hatırlatarak kendisine teşekkür etti. Ortahisar teşkilatına büyük övgü gösterdiğini belirten Oyman, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Ekrem İmamoğlu Bayram Namazı sonrası bayram mesajını meydanda Atatürk heykeli önünde verdi. Başkanımıza Trabzon’a ve tabi ki Ortahisar İlçemize ziyaretlerinden ve tavsiyelerinden ötürü teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ortahisar İlçe Örgütü olarak kendisine hedefimizi paylaştık; Ortahisar’da da her şey çok güzel olacak. İddia etmiyorum, net olarak söylüyorum; Cumhuriyet Halk Partisi, Ortahisar’a çok yakışacak! Hedef iktidar.” dedi.

HANGİ ÜLKEYE GİTMEK İSTEYENLER 7 BİN LİRAYI GÖZDEN ÇIKARMAK ZORUNDA?

Koronavirüs nedeniyle 4 aydır yapılmayan Trabzon- Kuveyt uçuşları yeniden başlıyor. Bugün başlayacak olan uçuşların fiyatları 7 bin lira olarak belirlendi. Fiyatların hafta içinde 4 bin liraya kadar indiği görüldü. Trabzon- Kuveyt uçuşları yeniden başlıyor. Koronavirüs nedeniyle 4 aydır yapılmayan Trabzon- Kuveyt uçuşları Türk Hava Yolları tarafından gerçekleştirilecek. THY’deki bilet fiyatları da ortaya çıkarken en pahalı biletin uçuşların başlayacağı ilk gün 7 bin TL’den başladığı ve sonraki günlerde de 4 bin liraya kadar düştüğü gözlendi.

KAŞÜSTÜ’NDEKİ PİS KOKU HEM YABANCILARI HEM DE YERLİLERİ NASIL PERİŞAN EDİYOR?

Trabzon’un Yomra ilçesi Kaşüstü Mahallesi’nde lağım kokusu vatandaşların kabusu oldu. Mahallede her yağmur yağdığında rögar kapaklarından çıkan ağır koku özellikle Trabzon’un son yıllarda yükselen değeri konumunda olan Kaşüstü’ne büyük zarar veriyor. Arap turistlerin de sıklıkla ev sahibi oldukları bilinen Kaşüstü’ndeki kokuyla ilgili şikayetlerini dile getiren Kuveyt vatandaşı Mohamed Aref, “Trabzon’u böyle bilmezdik. Cuma namazlarına meydana geliyoruz orada bile seccade serdiğimiz yer pislik içinde. Kaşüstü’nde evimiz var. Burada da her yağmur sonrasında rögarlardan etrafa pis koku yayılıyor. Trabzon’a bunlar yakışmıyor.” diye yakınırken, Yomralı Cemil Cemoğlu da, “Kaşüstü önceden böyle kokmazdı. Son zamanlarda yağmurla birlikte rögarlardan inanılmaz pis koku çıkıyor. Bunlar temizlenmiyor mu? Belediyelerimize çağrımızdır. Bizi bu pis kokudan kurtarışınlar.” dedi.

02 Ağu 2020 - 11:31 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.