12 Mart 2019 Salı Nabızlar

TRABZON BAROSU VE AK PARTİLİ BAKANI DAVET ETMEK Adalet Bakanı Abdülhamit Gül dün Trabzon Barosu’nun adliyedeki ofisini ziyaret etti. Aslında Bakan Be...

TRABZON BAROSU VE AK PARTİLİ BAKANI DAVET ETMEK

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül dün Trabzon Barosu’nun adliyedeki ofisini ziyaret etti. Aslında Bakan Bey ziyaret etmedi. Baro Başkanı Sibel Suiçmez ısrarla Bakanı takip ederek davet etti.

Ne var bunda diyebilirsiniz. Trabzon Barosu normalde AK Partili hiçbir yetkiliyle temas kurmamalı. Zira bize göre bu baro yönetiminin üzerinde FETÖ gölgesi vardır. Nasıl?.. Açıklayalım:

FETÖ’cü savcılar ve hakimler tutuklandığında... Yani 15 Temmuz’un hemen ertesinde bu baro başkanı, eski başkanı birlikte olduklarıyla adliyeye gidip ağlaştılar. Aleyhte beyanatlar verdiler. Halen FETÖ’cü Baro Başkanının avukatları arasında eski baro başkanları var. Bu kadar değil!.. Son baro seçiminde bu yönetimi iktidara yine bize göre FETÖ’den gözaltına alınmış ve serbest kalmış avukatlar taşıdı. Yani bu yönetim bir anlamda 15 Temmuz’un adeta karşısında durdu. Şimdi bu yönetim kalkmış bakanın peşinde dolaşıp baroya davet ediyor ve etrafında fır dönüyor.

Yakışmadı Trabzon Barosu yöneticileri ve 15 Temmuz rövanşistleri...

***

AKŞENER, BUGÜN ATATÜRK ALANINDA MİTİNG YAPACAK

İYİ Parti Trabzon İl Başkanlığı İl parti binasında bir basın toplantısı düzenleyerek tüm Trabzonluları İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in bugünkü Trabzon mitingine davet etti. Siyasi parti genel başkanlarının 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Trabzon ziyaretleri sürüyor. İYİ Parti Trabzon İl Başkanlığı İl parti binasında bir basın toplantısı düzenleyerek tüm Trabzonluları Akşener’in mitingine davet etti. Açıklamada “Akşener Trabzon'da sizlerle kucaklaşmak, hasretlik gidermek istiyor. Bu nedenle tüm Trabzonluları bugün saat 14.30'da Atatürk Alanında’ki mitingimize davet ediyoruz” denildi.

***

28 ŞUBAT... MERAL AKŞENER VE MEHMET AĞAR MUKAYESESİ...

Meral Akşener Denizli mitinginde Cumhurbaşkanının sözlerini manipüle etti. Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan da Akşener’e tehditvari sözler sarf etti. Akşener, ‘28 Şubat’ın kudretli paşalarından korkmadım da senden mi korkacağım?” dedi. Akşener 28 Şubat’ın kudretli paşalarından gerçekten korkamayan ve cuntacı, darbeci paşalara meydan okuyan bir İçişleri Bakanıydı. Aksine o dönemde Akşener’den önceki İçişleri Bakanı Mehmet Ağar hükumeti zora sokup 28 Şubatçılarla aynı çizgiye düşen bir tavır sergiledi. Başkakan Erbakan’ı ilk satan bakan oldu. Zaten bunun için de azledilmişti.

Ne gariptir ki Mehmet Ağar’ın oğlu bugün AK Parti Milletvekili ve kendisi AK Partiyi savunuyor. Meral Akşener ise AK Partiyle karşı karşıya ve 28 Şubat’taki duruşunu savunuyor.

Ey tarih... Ey hakikat.. Sen nelere kadirsin...

***

KUVVETLİ’DEN TRABZON AK PARTİYE DİREK GÖNDERMESİ

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, İl parti binasında bir basın toplantısı düzenleyerek hem tüm Trabzonluları İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in bugünkü Trabzon mitingine davet etti hem de gündeme dair basının sorunlarını yanıtladı. Bugünkü miting sonrası Trabzon basının adil olmasını isteyen Başkan Kuvvetli, mitingin basında adil bir şekilde değerlendirilmesini istedi. Pankartlara saldırı yapılıp, yapılmadığını soran basının sorularını yanıtlayan Kuvvetli “Of’taki pankartlarımız yırtıp, atılmış ama bunu siyasi partilere maledemeyiz” dedi. Trabzon’da reklam verilebilecek bin direk olduğunu belirten Başkan Kuvvetli “Bin direkten 20 tanesini biz aldık. Sanırım 900’ünü de AK Parti kiralamıştır. Biz eşit olmayan şartlar altında bir seçim yürütüyoruz. İYİ Parti iyi bir çalışma yürütüyor. Halk buna karşılık verecektir” diye konuştu.

***

TRABZON’DA HANGİ İLÇELERE ELEKTRİK VERİLMEYECEK?

Trabzon'un Sürmene ve Beşikdüzü ilçelerine bağlı bazı mahallelerde elektrik kesintisi yaşanacağı bildirildi. Dağıtıcı firmanın yaptığı bilgilendirmeye göre; Beşikdüzü ilçesine bağlı Vardallı Mahallesi'nde 16 Mart Cumartesi ve 17 Mart Pazar günlerinde saat 09.00 ile 15.00 arasında yatırım tesislerinin devreye alınma çalışması nedeniyle, Sürmene ilçesine bağlı Zeytinli, Aşağı Çavuşlu, Yukarı Çavuşlu ve Petekli Mahallelerinde 14 Mart Perşembe günü saat 09.00 ile 12.00 arasında bakım ve onarım çalışması nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacak.

12 Mar 2019 - 11:01 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.