11 MART 2021 PERŞEMBE NABIZLARI

BAŞKAN BEŞEL’İN BAŞLATTIĞI KAMPANYADA KİMLER KİMLERİ ETKİLİYOR? Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, Tonya Doğan Spor Kulübü için yardım kampanyası ba...

BAŞKAN BEŞEL’İN BAŞLATTIĞI KAMPANYADA KİMLER KİMLERİ ETKİLİYOR?

Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, Tonya Doğan Spor Kulübü için yardım kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında bin TL’lik bağış yaptığına dair dekont paylaşan Başkan Beşel, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora’yı da kampanyaya davet etti. Milletvekili Cora da bu daveti geri çevirmeyerek 5 bin liralık bağış dekontunu paylaştı ve Mehmet Kurt’u da bağışa davet etti. İş insanı ve Tonya sevdalısı Kurt’un kimi etkileyeceği merak ediliyor. Öte yandan Başkan Beşel’in başlattığı kampanya yoğun ilgi görürken, katılımcılar arasındaki şanslı isimlere Anastasios Bakasetas imzalı forma verileceği müjdelendi. Başkan Beşel başlattığı kampanya hakkında yaptığı açıklamada, “Profesyonel lig hasretine son vermek için tüm hemşehrilerimi takımımıza desteğe davet ediyorum. Kulübümüzün resmi hesabına 1 Nisan 2021tarihine kadar bağış yaparak bu gönderinin yorum kısmına dekontunu ekleyenler arasından çekilecek kura ile Anastasios Bakasetas'ın imzalı 5 adet forması ve Tonya Doğanspor'un imzalı 10 adet forması çekilişle hediye edilecektir. Ben ilk bağışı yapıyor ve kampanyayı başlatıyorum. Sayın Vekilim Salih Cora top sizde... Bağışını yap arkadaşını davet için etiketle. Hayde Tonya el ele 3.Lige.” ifadelerine yer verdi.

MUMCU FARKLI BAŞLADI... DİLERİZ BU FARKLILIĞINI PARTİSİ İÇİNDE DE HİSSETTİRİR...

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Akçaabat’ta bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Rutin ziyaretin dışına çıkan Mumcu, STK’ları ziyaret edince büyük takdir topladı. Mumcu Esnaf Kefalet Kooperatifinde çiçeklerle karşılanırken, Kooperatif Başkanı memnuniyetini, “Uzun zamandır ilk defa AK Parti İl Başkanı olarak odamız ziyaret ediliyor olması bizleri son derece mutlu etmiştir” biçiminde ifade etti. Kooperatif Başkanı Bulut, kooperatif çalışmaları hakkında bilgi aktardı ve pandemi döneminde esnafın ekonomik olarak zorluklar yaşadığına dikkat çekti. Esnafa devletin birçok konuda destek olduğunu ancak yeterli olmadığını ifade eden Başkan İsmail Bulut “Esnafımıza destek olarak bizim aracılığımızla çeşitli krediler verildi. Fakat kapanan esnaflarımız var. Bu esnafımızın durumu çok iç açıcı değil. SGK primleri ertelendi fakat Bağ-Kur ödemeleri ödenmeye devam edildi. Kapanan bir kişi Bağ-Kur’unu nasıl ödesin” şeklinde konuştu.

Kooperatif Başkanını ve diğer STK temsilcilerini dikkatle dinleyen Mumcu notlar aldıktan sonra sorunların takipçisi olma sözü verdi.

İYİ PARTİ TRABZON İL BAŞKANI AZMİ KUVVETLİ, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ?

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk ve Ortahisar ilçesi mahalle muhtarlarıyla bir araya geldiğini söyledi. Toplum sorunları ve çözümleri hakkında konuştuklarını belirten Kuvvetli, “Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkanı Sayın Bekir Aktürk'e ve Ortahisar ilçesi mahalle muhtarlarımıza partimize yapmış oldukları ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Toplumla en çok iç içe olan muhtarların toplumun sorunları ve çözümleri üzerine faydalı bir görüşmemiz olmuştur. Bundan sonra ki çalışmalarında bütün muhtarlarımıza başarılar diliyorum.” diye konuştu.

BAŞKAN NUHOĞLU, ERDOĞAN’A TÜRKÇE DESTEK VERDİ

Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik başlatılan karalama kampanyasına karşı ilçeye “Love Erdoğan” yazdırmak yerine “Cumhurbaşkanımızı seviyoruz” ilanı astırdı. Başkan Nuhoğlu’nun bu hamlesi ise özellikle AK Parti çevresinde olumlu yankı uyandırdı. AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman sosyal medya hesabından, “İlçemize çok yakıştı... Teşekkürler Sn. Mümin Nuhoğlu Başkanım.” mesajı paylaştı.

ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI TRABZON ŞUBE BAŞKANI PEHLEVAN, HANGİ ÖNERİLERDE BULUNDU?

Ziraat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Cemil Pehlevan, toprakları geri dönüşü mümkün olmayacak aşamaya getirmemek ve tarımın sürdürülebilmesi için önerilerde bulundu. Başkan Pehlevan, “Tarımsal üretimde en büyük riskler arasında doğal afetler, toprak ve su kaybı olarak karşımıza çıkıyor. Bu bağlamda, toprağı doğru işlemek, suyu tasarruflu kullanmak, gübreden, ilaçtan en doğru şekilde yararlanmak ve en önemlisi kendi elimizle binlerce yılda oluşan topraklarımızı geri dönüşü mümkün olmayacak şekilde yok etmemek gibi gelecek nesillere karşı sorumluluklarımız var. Sürdürülebilir gelecek için, sürdürülebilir bir tarıma ihtiyaç olduğu ortada olan bir gerçek.” açıklamalarında bulundu.

RECEP ÇEBİ’NİN TEMPOSU VE HİZMET ANLAYIŞI

Trabzon’un Araklı İlçesi’nin başarılı Belediye Başkanı Recep Çebi yoğun tempoda çalışmalarını sürdürüyor. Siyasetteki uzun yılların tecrübesi ile Araklı’da hizmetleri ve çalışmalarıyla dikkat çeken Recep Çebi örnek teşkil ediyor. İlçesi’nde adeta mekik dokuyan Çebi, nerede sorun varsa kısa süre içerisinde o yere giderek anında incelemelerde bulunup çözüm üretiyor. Çebi bununla kalmayıp ilçesi için yeni projeler üretebilmek için de geç saatlere kadar yoğun mesai harcıyor. Mütevazı, başarılı ve aynı zamanda çalışkan bir belediye başkanı profili çizen Recep Çebi sosyal medyadaki aktifliği ile de adeta fark yaratıyor. Sosyal medyada yaptıkları hizmetleri, projelerini kendi kişisel hesabından da paylaşan Recep Çebi zaman zaman ilçenin fotoğraflarını da paylaşarak hemşerilerinin hasret gidermesini sağlıyor. Belediyenin kapısının herkese açık olduğunu her zaman vurgulayan Başkan Recep Çebi, “Aslında bizim makamda oturup vakit geçirecek çok fazla bir lüksümüz yok. Vatandaş değil biz vatandaşın ayağına gidip onun derdini sormalı ve çözüm üretmeliyiz. Bu bilinçle hareket ederek çalışmalarımızı yürütüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bu düsturu ile hareket etmeye de gayret ediyoruz. Çünkü belediyecilik hizmeti bunu gerektirir” diye konuştu.

11 Mar 2021 - 09:31 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.