Kör döğüşü!

Öncelikle şunun altını çizelim ki böyle bir deplasmandan alınan beraberlik galibiyet kadar değerlidir. Trabzonspor, bu sezon sahasındaki tek yenilgi...

Öncelikle şunun altını çizelim ki böyle bir deplasmandan alınan beraberlik galibiyet kadar değerlidir.

Trabzonspor, bu sezon sahasındaki tek yenilgisini ilk hafta Konyaspor’a karşı alan ve bu maçın ardından evinde yenilgi yüzü görmeyen Sivasspor karşısında hem hava koşulları hem de rakibi ile mücadele etti.

Nwakaeme’nin yokluğunda yeni transferlerden Visca ilk 11’de maça başlarken, Yusuf Erdoğan ise ikinci yarıda forma şansı buldu.

İlk yarıda Uğurcan’ın hatasında kalesinde şanssız bir gol gören Trabzonspor, Abdülkadir ile skoru eşitlese de üstünlük sayısını bulacak vuruşu bir türlü yapamadı.

İlk yarısı eşitlikle sona eren maçın ikinci yarısı ise deyim yerinde ise kör döğüşü gibiydi.

Yoğun kar yağışı sahadaki oyunu da olumsuz etkilerken, bu yarıda Trabzonspor en tehlikeli atağında Yusuf ile gole yaşlaştı ancak Sivas savunması topu çizgiden çıkarttı.

Dedik ya böyle bir havada böyle bir sahada alınan 1 puan çok değerlidir.

Hava ve zemin şartlarındaki olumsuzluk Trabzonspor’da hatlar arasındaki kopukluğu da beraberinde getirdi. Belki Trabzonspor’un sezon başından itibaren en fazla top kaybını yaşadığı bir maçı geride bıraktık. Hatlar arasındaki kopukluk Cornelius’un topla buluşmasını da engellerken, pozisyon olarak en kısır maçı da yaşadık.

Tüm gözlerin üzerinde olduğu Visca da bu kötü tabloda arkadaşlarına uyum sağladı ve beklentilerin altında kaldı.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Rahman Turan - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler