Medeniyet (!) farkını ortaya koydu

Koronavirüs'ün Avrupa’da insana verdiği değeri ortaya çıkardığını dile getiren AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, “Avrupa yaşlılarının çantalarını para karşılığı taşıma gibi muazzam bir hizmet ile dünyaya örnek olmayı başardılar.” dedi

Koronavirüs’ün Avrupa’da insana verdiği değeri ortaya çıkardığını ifade eden AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, yaşlılara ihtiyaçlarını parayla sağlayan Avrupalıların farkını ortaya koyduğunu söyledi. Bilindiği gibi Türkiye’de yaşlıların ihtiyaçlarını belediyeler ve emniyet güçleri vatandaşa ücretsiz olarak ulaştırıyor.

YAŞLI KADINDAN PARA İSTEDİLER!

Sundsvall kentinde yalnız yaşayan 92 yaşındaki Kerstin Hedman, İsveç devlet televizyonu SVT'ye yaptığı açıklamada, kalp hastası olmasına rağmen markete tek başına gitmek zorunda olduğunu söyledi. Hedman, "Kaldığım apartmanda bana yardım edecek kimse yok. Alışverişe kendim gidiyorum. Torbaları eve taşımak için belediyeye 370 kron (250 Türk lirası) ödüyorum. Belediyeden yardımcı olmalarını ancak istedim fiyatlarının bu olduğunu söylediler." diye konuştu. Sundsvall Belediyesi, belirlediği tarife kapsamında, yaşlıların alışveriş poşetlerini ayda 4 kez, 5 kron indirimle 1475 kron (Yaklaşık 1000 TL) karşılığında evlerine taşıyor.

AYVAZOĞLU TEPKİ GÖSTERDİ

Koronavirüs’ün Avrupa’da insana verdiği değeri ortaya çıkardığını dile getiren AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, “Avrupa insana verdiği değer açısından farkını konuşturmaya devam ediyor. Yaşlılarının çantalarını para karşılığı taşıma gibi muazzam bir hizmet ile dünyaya örnek olmayı başardılar.” dedi.

HABER: Gültekin SADIKOĞLU

09 Nis 2020 - 14:49 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.