LİDER GİBİ OYNAMALI

Süper Lig'in lideri Karadeniz Fırtınası, dün akşam Trabzon'da komşu ve kardeş Giresunspor'u ağırladı. Soğuk ve karlı Sivasspor deplasmanından sakat ve...

Süper Lig'in lideri Karadeniz Fırtınası, dün akşam Trabzon'da komşu ve kardeş Giresunspor'u ağırladı. Soğuk ve karlı Sivasspor deplasmanından sakat vermeden bir puan ile ayrılan Abdullah Avcı'nın takımı, sahaya mutlak kazanmak için çıktı. Bu sezon dış sahada hem Beşiktaş'ı hem de Galatasaray'ı mağlup etmiş olması, Giresunspor'un hafife alınmaması gerektiğinin en büyük kanıtıydı.

Birçok eksiği olan Bordo Mavililer'e, maç saatine yakın Marek Hamsik de eklenmişti. Maç içi üretkenlikte iş Vişça ve Bakasetas'a kalmıştı. İlk yarı Giresunspor'un istediği gibi oldu. Trabzonspor oyun olarak hiç iyi değildi. Berat ve Dorukhan aynı anda tutmadı, olmadı. Abdülkadir iyi değildi. Hüseyin Türkmen de maçın başında sarı kartı yiyince Abdullah Avcı ilk yarının bitmesini beklemeden oyuna iki oyuncu birden soktu. Yusuf Erdoğan ve yeni transfer Puchacz, imza attıktan sonra Trabzon'da ilk kez taraftarın huzuruna çıkıyordu. İkinci yarıya daha iyi başlayan taraf komşu Giresunspor'du. Oyunda ilk golü de Hakan Keleş'in takımı buldu. Maç boyunca Vişça ve Bakasetas'a ayak uyduramayan Berat-Dorukhan ikilisi oyundan alınınca Trabzonspor az da olsa kendine geldi. Yunus ve Siopis orta alana canlılık getirdi. Peres'in muhteşem asistine muhteşem bir kafa vuruşu yapan Cornelius, skorda eşitliği sağladı. Son bölümde Bakasetas'ın kaçırdığı penaltı, maçı seyreden tüm Trabzonsporlular'ı kahretti. Penaltı kaçınca, Giresunspor bileğinin hakkıyla bir puanın sahibi oldu.

Vişça ve Bakasetas, maç boyunca takımlarının en iyisiydi. Berat ve Dorukhan ise tam tersi. Hüseyin, takım arkadaşlarının ritmine hiç ayak uyduramayarak rekora koşuyor. Dünkü Trabzonspor lider bir takım gibi oynamadı. Nwakaeme, Djaniny, Hamsik, Edgar gibi ilk yarıdaki kazanılan maçlarda büyük emeği olan isimlerin yokluğu çok hissediliyor. Yeni transfer Puchacz'ı çok beğendim. Acemice yenilen gol, komedi filmi gibiydi. Abdullah Avcı'nın cezasından dolayı kulübede olmayışı da, az da olsa takımının oyununu etkiledi. Deplasmanda Beşiktaş ve Galatasaray'ı toplam beş gol atarak yenen Giresunspor, lider Trabzonspor'dan da bir puanı almasını bildi.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Özden Ayvaz - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler