Bolu'da maske takmayan 2 bin 56 kişiye para cezası kesildi

BOLU (AA) - Bolu'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında maske takmayan 2 bin 56 kişiye 1 milyon 850 bin 400 lira idari ceza kesildi...

BOLU (AA) - Bolu'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında maske takmayan 2 bin 56 kişiye 1 milyon 850 bin 400 lira idari ceza kesildi.

Valilikten alınan bilgiye göre, jandarma ve polis ekipleri, sorumluluk alanları içerisinde maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymayanlara yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Jandarma ve polis bölgesinde son 78 gün içinde maske takmayan veya yanlış takan 2 bin 56 kişiye 900'er liradan toplam 1 milyon 850 bin 400 lira ceza uygulandı.

Bu arada, İzzet Baysal Caddesi, Atatürk Orman Parkı ve Karaçayır Parkı gibi kentin en işlek mekanlarında İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından maske, sosyal mesafe ve hijyen denetimleri devam ediyor.

09 Eyl 2020 - 12:47 - Kültür & Sanat


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.