Kalite farkı

Sezona Süper Kupa’yı alarak başlayan Trabzonspor, Süper Lig’in açılışını ise İstanbulspor deplasmanında 3 puanla yaparken alkış aldı. Rakip her ne kad...

Sezona Süper Kupa’yı alarak başlayan Trabzonspor, Süper Lig’in açılışını ise İstanbulspor deplasmanında 3 puanla yaparken alkış aldı. Rakip her ne kadar 1-2 yeni transfer ile sezona başlasa da Trabzonspor kalitesi ve nokta transferlerle sahada bir duruş ortaya koyan taraftı.

İlk yarıda rakibi kalesine yaklaştırmayan, oyunun her alanında topa sahip olan Trabzonspor, aynı üstünlüğü üçüncü bölgede yakalayamasa da 16. dakikada Cornelius’un golü oyunun kilidini çözdü. Duran top sonrasında gelen gol bordo-mavili ekibi rahatlatırken oyun adeta tek taraflı maça da döndü.

Sağda Larsen, solda Eren oyunu hücum yönünde oynarken bu oyun anlayışı bordo-mavilileri de önde daha fazla tuttu. Trezeguet ve Visca’nın oyuna katılmaması ise bordo-mavililer adına dün akşamın tek eksiğiydi.

Eğer Visca ve Trezeguet oyunda daha etkili bir rol almış olabilseydi sonuç çok daha farklı olabilirdi.

Orta alanda Bakasetas ve Abdülkadir’in ise daha fazla sorumluluk alıp, pas oyunlarıyla birlikte takımı ileri taşıma noktasında daha aktif rol almaları da bordo-mavili takım adına büyük kazanç olacaktır.

Aksi taktirde orta alanda yarınki maçlarda Trabzonspor’un en yumuşak bölgesi olarak öne çıkabilir.

Evet… Trabzonspor geçtiğimiz sezon kaldığı yerden yoluna devam ediyor. Hedef yeni bir hikaye yazmak ve yeniden şampiyon olmak. Her ne kadar eksikler olsa da Trabzonspor’un dün akşam sahadaki duruşu ve aldığı galibiyet bu sezonun da çok güzel olacağının habercisi gibiydi.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Rahman Turan - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler