Of’ta ihale ile arsa satılacak

Basın İlan Kurumunun İlan Portalı İlan.gov.tr adresinde yer alan bilgilere göre Trabzon Of'ta 1449 m² arsa ihale ile satılacaktır. Of sınırları içeri...

Basın İlan Kurumunun İlan Portalı İlan.gov.tr adresinde yer alan bilgilere göre Trabzon Of'ta 1449 m² arsa ihale ile satılacaktır.

Of sınırları içerisinde bulunan ve yukarıda bilgileri yer alan taşınmazın (1 Adet) satış ihalesi, 05.11.2021 tarihinde belirtilen saatte 2886 Sayılı Kanunun 45.Maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile Kaymakamlığımız Milli Emlak Şefliği odasında yapılacaktır. Şartname ve ekleri ihale gününe kadar mesai saatleri içerisinde Kaymakamlığımızda (Milli Emlak Şefliği) ücretsiz olarak görülebilir. İsteklilerin, her taşınmaz ihale dosyası için ayrı ayrı olmak üzere belirtilen ihale günü ve ihale saatine kadar geçici teminat makbuzu veya teminat mektubu ile gerçek kişilerin T.C. Kimlik Numarası, tüzel kişilerin ise Vergi kimlik Numarası ile komisyona müracaat etmeleri gerekmektedir.

Başka şahıs adına ihaleye katılacakların noter tasdikli vekaletnameyi, özel hukuk tüzel kişilerinin, yukarıda belirtilen şartlardan ayrı olarak, idare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu ticaret veya sanayi odasından yahut benzeri meslekî kuruluştan, ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış sicil kayıt belgesi ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imza sirkülerini veya vekâletnameyi vermeleri; kamu tüzel kişilerinin ise tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduğunu belirtir belgeyi vermeleri şarttır.

İlan ile ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayınız

20 Eki 2021 - 14:58 - İlanlar


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.