Hep böyle oynamalı

Alanyaspor'a kaybedilen akıl almaz maç sonrası önümüze gelen herkesi(oyuncular ve teknik heyet başta olmak üzere)yerden yere vurduk. Haklıydık! Maçın...

Alanyaspor'a kaybedilen akıl almaz maç sonrası önümüze gelen herkesi(oyuncular ve teknik heyet başta olmak üzere)yerden yere vurduk. Haklıydık! Maçın üç farklı galipken dört gol yiyerek mağlubiyete dönüşmesiydi kızgınlığımız! İnsan sevdiklerine kızar, kırılır, darılır! Trabzonspor son yılların en kaliteli kadrosunu kurdu ve camia semeresini de almak, hayrını görmek istiyor! Bu da çok doğal.

Trabzonspor, Atiba-Oğuzhan-Quaresma üçlüsünden yoksun Beşiktaş'a konuk oldu. En büyük eksik ise, teknik direktör Şenol Güneş'ti. Bir maç önce hakem kararıyla kaybeden Beşiktaş, Trabzonspor'u yenerek yoluna devam etmek istiyordu. Ersun Yanal, hafta içinde verdiği özel bir röportajda sıkıntıların büyük bir kısmının noktalandığının ve kariyerine başarıyla devam etmek istediğinin sinyallerini vermişti. Çok önemli Beşiktaş maçına, çok farklı bir Trabzonspor seyredecegimizi tahmin ediyordum. Yanılmadım. Sahada, Trabzonspor karakterine uygun mücadele eden rakibini yoran ve zora sokan bir takım vardı. Dün gece, Abdülkadir ve Onazi'nin diğer arkadaşlarından bir tık öne çıktığı bir maçtı. Beşiktaş'ta ise öne çıkan isim Talisca idi. Burak-Sosa vasatı aşamadılar. Kaptan Onur, yediği hatalı golden dolayı arkadaşlarından helallik alması gerek! Olcay'ın attığı golden sonra sevincini içine gömmesi, hemen akabinde Beşiktaş tribünlerinin Olcay'ı alkışlaması, Talisca'nın attığı ilk gol, Abdülkadir'in her topu akışında rakiplerini zor durumda bırakması, Ersun Yanal'ın hamleleri ve Rodallega'nın attığı gol ve son dakikada kaçırdığı gol maçta akılda kalanlardı.

Eksikleri olsa da, Şampiyonlar Ligi'nde ikide iki yapmış Beşiktaş'tan alınmış bir puanı önemsiyorum. Oynanılan futbola ise şapka çıkartıyorum. Trabzonspor, dünkü futbolunu devam ettirirse lige ağırlığını koyacaktır. Ersun Yanal, ligin kalan periyodunda kadro derinliğini de iyi kullanacağının sinyallerini verdi. Ligde ve Avrupa'da evinde yenilmemiş Beşiktaş'a ilk mağlubiyetini de yaşatabilirdi, olmadı. Hakem Fırat Aydınus ile ilgili ise tek kelime yorum yapmayacağım. O arkadaş, oyunculara bişeyler anlatmaya ve herkese gülücüklü boncuklar dağıtmaya devam etsin!

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Özden Ayvaz - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler