Karayollarında yapılan yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin yavaş gitmeleri ve trafik işaretlerine uymaları gerekmektedir. Birçok yol kesiminde üstyapı onarımı, yenileme ve genişletme çalışmaları yapılmaktadır. Bu nedenle, sürücülerin dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları önemlidir.
Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor. Trafik kurallarına uyalım, uymayanları uyaralım!
Karayolları Genel Müdürlüğü’nün vermiş olduğu günlük genel yol durumu bilgileri doğrultusunda her sabah günün yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını bizimle takip edebilirsiniz. Trabzon ve Karadeniz Bölgesi'nin yol çalışmalarını okumadan lütfen trafiğe çıkmayın.
Bugünkü Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü'nün hazırlayıp sunduğu, Trabzon yollarına bağlı illerde yapılan yol çalışmaları..
ÇALIŞMA YAPILAN YOLLAR
- Piraziz Tirebolu yolunun 0-74. km. leri arasındaki muhtelif kesimlerde yapılacak olan otokorkuluk montaj çalışması nedeniyle 01.11.2023-31.11.2023 tarihleri arası, 07:00-18:00 saatleri aralığında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacaktır.
- Trabzon- Rize yolunun 23. km'sinde bulunan Yanbolu köprüsünün, bölünmüş yolun Rize-Trabzon yönündeki güzergahında yapılacak olan üstyapı onarım çalışması nedeniyle 01.11.2023 günü saat 08:00'den itibaren çalışmanın devamı müddetince ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacaktır.
- Trabzon, Gümüşhane il sınırı- Gümüşhane yolunun, 27. km sinde bulunan Harmancık tünelinin bölünmüş yolun her iki yönündeki tüplerinde yapılacak olan elektrik, elektronik sistemleri bakım onarım çalışması nedeniyle 31.10.2023 - 03.11.2023 tarihleri arası (4 gün), 08:00-17:00 saatleri aralığında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak, servis yolu şeklinde sağlanacaktır.
- Gülbahar Hatun-Boztepe tüneli yolunun 0-5. km. leri arasındaki muhtelif kesimlerde bulunan tünel ve güzergahlarında yapılacak olan aydınlatma çalışması nedeniyle 30.10.2023 ile 30.11.2023 günleri arası, 07:00-18:00 saatleri aralığında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacaktır.
- Gümüşhane Şehir geçişi yolunun, 42-45. km. leri arasında bulunan Hacıemin2, Hacıemin3 ve Gümüşhane tünellerinde yapılacak olan elektrik, elektronik sistemleri bakım onarım çalışması nedeniyle 31.10.2023 - 03.11.2023 tarihleri arası (4 gün), 08:00-17:00 saatleri aralığında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacaktır.
- Hopa Borçka Artvin yolunun 47-65. km. leri arasında buluna 10 adet tünel ve güzergahlarında yapılacak olan temizlik ve bakım çalışmaları nedeniyle 30.10.2023 ile 03.11.2023 günleri arası (5 gün), 08:00-17:30 saatleri aralığında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacaktır.
- Piraziz-Tirebolu yolunun 0-74.km.leri arasında muhtelif kesimlerde (Piraziz-Tirebolu) 13.09.2023 - 31.10.2023 tarihleri, 07:00-18:00 saatleri arasında otokorkuluk çalışmaları yapılacaktır. (13.09.2023 - 31.10.2023)
BUGÜN GENEL YOL DURUMU VE KAPALI YOLLAR
Karayolları Genel Müdürlüğü (31.10.2023)
1- Niğde-Pozantı Otoyolunun 22-26.km.leri arasında Kırkgeçit 15.Viyadüğünde derz çalışması nedeniyle (Sol platform) Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Adana istikametinden (Sağ platform) iki yönlü olarak sağlanmaktadır. arasında yol bakım onarım çalışması yapılacak olup, çalışmalar sırasında Güney (Ankara- İstanbul yönü) taşıma yolu Kuzey (İstanbul-Ankara yönü) taşıma yoluna aktarılarak trafik akışı çift yönlü (gidiş-geliş) olarak sağlanacaktır.
2- TAG Otoyolunun Osmaniye Kavşağı-Toprakkale Kavşağı Kesimi 1-4.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle şerit aktarımı yapılmış olup, ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
3- Anadolu Otoyolunun Kaynaşlı Kavşağı-Abant Kavşağı Kesimi arasında (Bolu Dağı Tüneli Geçişi) tünel portal yapısı ve viyadüklerde genleşme derzi yenilemesi çalışmaları nedeniyle Ankara istikametinde otoyol trafiğe kapatılarak ulaşım Kaynaşlı Kavşağından D-100 Devlet yoluna aktarılmış olup, sürücüler tekrar Abant Kavşağından otoyola katılım sağlayabilmektedir.(25.09.2023 08:00/09.11.2023 17:00)
4- Trabzon, Gümüşhane il sınırı- Gümüşhane yolunun, 27. km.sinde bulunan Harmancık tünelinin bölünmüş yolun her iki yönündeki tüplerinde yapılacak olan elektrik, elektronik sistemleri bakım onarım çalışması nedeniyle 31.10.2023-03.11.2023 tarihleri arası (4 gün), 08:00-17:00 saatleri aralığında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak, servis yolu şeklinde sağlanacaktır.
5- Konya-Afyonkarahisar yolunun 5.km.sinde bulunan köprünün (Şuhut Kavşağı) genleşme derzi onarımı nedeniyle Konya istikameti trafiğe kapatılmış olup, Konya yönüne ulaşım köprü yerine kavşak üzerinden sağlanmaktadır.
6- Bartın-Karabük yolunun 31-33.km.leri arasında menfez yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan kontrollü olarak sağlanmaktadır.
7- Samsun- Ordu yolunun 0-1 km.leri arasında bulunan Yeşilkent Kavşağının Sinop ayrımı kolu yapım çalışmaları nedeniyle ulaşıma kapatılmış olup, Sinop istikametine gidecek sürücülerin Otogar Kavşağını kullanmaları gerekmektedir.
8- Kocaeli - Sakarya Devlet Yolunda Sakıp Sapancı Köprülü Kavşağından Derz Yenileme İşi Yapılacak olup; sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.
9- Elazığ-Bingöl yolunun 35-36.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
10- Burdur-Isparta yolunun 9-14.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.
Yorumlar
(1)Yalçın - O köprüyü bizzat gördüm.. Tam bir ucube olmuş.... Güzelim boztepeye hiç yakışmamış.. Birde duvarlarını sırıtmasın diye sarmaşık resmi yapmışlar. Tam bir fiyasko.. Ve gülünç olmuş....
Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Sitemizin Topluluk Kurallarına uymayan yorumlar yayınlanmaz. Yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz.
Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.