Karayollarında yapılan yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin yavaş gitmeleri ve trafik işaretlerine uymaları gerekmektedir. Birçok yol kesiminde üstyapı onarımı, yenileme ve genişletme çalışmaları yapılmaktadır. Bu nedenle, sürücülerin dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları önemlidir.
Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor. Trafik kurallarına uyalım, uymayanları uyaralım!
Karayolları Genel Müdürlüğü’nün vermiş olduğu günlük genel yol durumu bilgileri doğrultusunda her sabah günün yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını bizimle takip edebilirsiniz. Trabzon ve Karadeniz Bölgesi'nin yol çalışmalarını okumadan lütfen trafiğe çıkmayın.
Bugünkü Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü'nün hazırlayıp sunduğu, Trabzon yollarına bağlı illerde yapılan yol çalışmaları..
ÇALIŞMA YAPILAN YOLLAR
- Trabzon-Maçka yolunun 3.km.sinde bulunan Şehit Eren Bülbül Tünelinin Maçka-Trabzon yönündeki tüpünde yapılacak aydınlatma sistemi bakım onarım çalışması nedeniyle 27.10.2023 tarihinde 08:00-17:00 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacaktır.
- Of-Hayrat-Balaban yolunun 32. km'sinde yapılmakta olan drenaj hattı yapım çalışması nedeniyle, 26.10.2023-27.10.2023 günleri (2 gün) arası ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.
- Trabzon- Rize yolunun 5. km. sinde (Yalıncak, PTT mevki) yapılacak olan yaya üst geçidi montaj çalışması nedeniyle 11.10.2023 - 25.10.2023 günleri arasında bölünmüş yolun her iki yönünde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacaktır. (11.10.2023 - 25.10.2023)
- Piraziz-Tirebolu yolunun 0-74.km.leri arasında muhtelif kesimlerde (Piraziz-Tirebolu) 13.09.2023 - 31.10.2023 tarihleri, 07:00-18:00 saatleri arasında otokorkuluk çalışmaları yapılacaktır. (13.09.2023 - 31.10.2023)
KAPALI OLAN YOLLAR
-PAZARYOLU-ERZURUM (64-65.km.leri arasında ulaşım tüm araçlar için servis yolundan sağlanmaktadır.)
BUGÜN GENEL YOL DURUMU VE KAPALI YOLLAR
Karayolları Genel Müdürlüğü (27.10.2023)
1- Korkuteli-Elmalı yolunun 28.km.sinde patlatmalı kazı çalışması nedeniyle 26.10.2023 tarihinde 10:00-17:00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılacaktır.
2- Niğde-Pozantı Otoyolunun 22-26.km.leri arasında Kırkgeçit 15.Viyadüğünde derz çalışması nedeniyle (Sol platform) Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Adana istikametinden (Sağ platform) iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
3- Anadolu Otoyolunun Kaynaşlı Kavşağı-Abant Kavşağı Kesimi arasında (Bolu Dağı Tüneli Geçişi) tünel portal yapısı ve viyadüklerde genleşme derzi yenilemesi çalışmaları nedeniyle Ankara istikametinde otoyol trafiğe kapatılarak ulaşım Kaynaşlı Kavşağından D-100 Devlet yoluna aktarılmış olup, sürücüler tekrar Abant Kavşağından otoyola katılım sağlayabilmektedir.
4- Akseki-Alacabel yolunun 22-24.km.leri arasında muhtelif kesimlerde patlatmalı yol çalışması nedeniyle 27.10.2023 tarihinde 10:00-17:00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacaktır. Alternatif güzergah olarak Cevizli- Derebucak-İbradi yolu kullanılabilir.
5- Denizli-Çardak yolunun 0-8.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
6- Bergama-Soma yolunun 3-10.km.leri arasında Bergama çevre yolunun sol şeridinde aşınma tabakası atılacağından sol şerit trafiğe kapatılmış olup, ulaşım şehir geçişinden sağlanmaktadır.
7- Göksun-Kahramanmaraş yolunun 27-30.km.leri arasında bulunan Mehmet Akif İnan Tünelinde depremde oluşan üstyapıdaki deformasyonların onarımı çalışması nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
8- Kandıra-Kocaeli yolunun Pirceler-Çubuklu Köyleri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım tek yönden gidiş-geliş olarak sağlanmaktadır.
9- Bartın-Karabük yolunun 31-33.km.leri arasında menfez yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan kontrollü olarak sağlanmaktadır.
10- Trabzon-Maçka yolunun 3.km.sinde bulunan Şehit Eren Bülbül Tünelinin Maçka-Trabzon yönündeki tüpünde yapılacak aydınlatma sistemi bakım onarım çalışması nedeniyle 27.10.2023 tarihinde 08:00-17:00 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacaktır.
1- Suşehri-Geminbeli-Zara yolunun 42-43.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.