Zabıta ekiplerinden toplu taşımada koronavirüs denetimi

BURSA Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle birlikte koronavirüs ile mücadele kapsamında otobüs ve minibüslerde m...

BURSA Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle birlikte koronavirüs ile mücadele kapsamında otobüs ve minibüslerde maske ve mesafe denetimi yaptı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, koronavirüs ile mücadele kapsamında şehrin farklı noktalarında denetim yaptı. Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle beraber toplu taşıma araçlarında ve şehirlerarası seyahat yapan otobüslerde maske ve sosyal mesafe denetimi gerçekleştiren zabıta ekipleri, maskeyle seyahat etmenin önemini sürücü ve yolculara anlattı. Vatandaşların genel olarak maske ve tedbir kurallarına uydukları gözlenirken, hassasiyet gösterenlere ekipler teşekkür etti.

27 Eyl 2020 - 14:16 - Trabzon Asayiş Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.