Uyuşturucu taciri 2 arkadaş, otel odasında yakalandı (2) - Yeniden

ANKARA'da uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 1'i kadın 2 Afgan arkadaş, 1 kilo metanfetamin maddesi ile otel odasında yakalandı. Keçiören İlçe Em...

ANKARA'da uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 1'i kadın 2 Afgan arkadaş, 1 kilo metanfetamin maddesi ile otel odasında yakalandı.

Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Afgan uyruklu Z.K. ve kız arkadaşı E.D.'nin uyuşturucu madde ticareti yaptığına dair bilgi aldı. Z.K. ve arkadaşı E.D.'nin yakalanması için çalışma başlatan ekipler, şüphelileri takibe aldı. Yakalanmamak için sürekli adres değiştiren 2 arkadaş, yapılan takip sonucunda otel odasında yakalandı. Ekiplerin otel odasına yaptığı aramada, 1 kilo metanfetamin maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu ticareti yapan 2 kişi, gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

23 Nis 2021 - 04:46 - Trabzon Asayiş Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.