Sakarya’da kumar oynayan ve restoranda içki içenlere ceza

SAKARYA’nın Geyve ilçesinde, kumar oynayan 13 kişi ile Adapazarı’nda bir restoranda içki içen 5 kişiye 3 bin 150’şer lira ceza kesildi. Sakarya Emni...

SAKARYA’nın Geyve ilçesinde, kumar oynayan 13 kişi ile Adapazarı’nda bir restoranda içki içen 5 kişiye 3 bin 150’şer lira ceza kesildi.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Geyve’de kumar oynanan bir binaya baskın düzenledi. Baskında kumar oynadığı belirlenen 13 kişiye 3 bin 150’şer lira ceza kesildi.

Adapazarı’nda ise bir restoranın içeri müşteri alıp, kapıları kilitleyerek alkol servisi yaptığı tespit edildi. Kapıyı çilingire açtıran polisler, restoranda içki içen 5 kişiye 3 bin 150’şer lira para cezası kesti. Kumar oynatan ve koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olması gereken restoranında içki servisi yapan işletmeci hakkında adli işlem başlatıldı.

04 Nis 2020 - 16:27 - Trabzon Asayiş Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.