Osmaniye'deki orman yangınının 3'üncü günde hızı kesildi (3)

22 TONLUK EKSKAVATÖR YANDI Osmaniye’nin Kadirli ilçesindeki yangın, 3’üncü günde de devam ederken, alevleri kontrol altına almak için hem karadan hem...

22 TONLUK EKSKAVATÖR YANDI

Osmaniye’nin Kadirli ilçesindeki yangın, 3’üncü günde de devam ederken, alevleri kontrol altına almak için hem karadan hem de havadan müdahale sürüyor. Havadan müdahale, helikopterlerle devam ederken, karadan ise iş makineleri, itfaiye araçları ve arazözlerle destek veriliyor. İlçede yangına müdahale edilen araçlardan biri de yandı. Kadirli Belediyesi’ne ait olan ve destek için bölgeye gönderilen 22 tonluk ekskavatörün yangının ilk günü müdahale sırasında alev aldığı belirtildi. Ekskavatörün operatörünün ise son anda araçtan atlayıp, kendisini kurtardığı, alevlerin sardığı iş makinesinin de kullanılamaz hale geldiği öğrenildi.

30 Tem 2021 - 16:11 - Trabzon Asayiş Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.