Maskeli hırsızlar kameraya yakalandı

Yavuz YILMAZ/ İNEGÖL (Bursa), ()- BURSA'nın İnegöl ilçesinde, bir evden 5 bin TL ile ziynet eşyalarını çalan maskeli hırsızlar, kameraya yansıdı. İne...

Yavuz YILMAZ/ İNEGÖL (Bursa), ()- BURSA'nın İnegöl ilçesinde, bir evden 5 bin TL ile ziynet eşyalarını çalan maskeli hırsızlar, kameraya yansıdı.

İnegöl ilçesi Mahmudiye Mahallesi Ay Yıldız Sokak üzerindeki bir apartmanın 2'inci katında yaşayan Hilal B.'nin evine hırsız girdi. Evde kimse yokken gündüz 12.00 sıralarında evin kapısını zorlayarak içeri giren ikisi kadın 3 kişi, 3 dakikada 5 bin TL ile ziynet eşyalarını çalıp, kayıplara karıştı. Olayı gerçekleştirdiği iddia edilen 3 kişi ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Ev sahibinin şikayeti üzerine emniyet ekipleri, kameraya yakalanan 3 kişinin bulunması için çalışma başlattı.

30 May 2020 - 14:58 - Trabzon Asayiş Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.