Kovalamacada yunus ekibi kaza yaptı: 2 polis yaralı

ADIYAMAN'da, sürücüsünün 'Dur' ihtarına uymayarak yola devam ettiği plakasız bir motosikleti takip eden motosikletli polis ekibi, bir otomobille çarpı...

ADIYAMAN'da, sürücüsünün 'Dur' ihtarına uymayarak yola devam ettiği plakasız bir motosikleti takip eden motosikletli polis ekibi, bir otomobille çarpıştı. Kazada, 2 polis memuru yaralandı.

Kaza, öğle saatlerinde Turgut Reis Mahallesi'nde meydana geldi. Sakarya Caddesi üzerinde görevli yunus ekibi, plakasız bir motosiklet sürücüsünü durdurmak istedi. Ancak sürücü, uyarıyı dikkate almayarak, plakasız motosikletiyle kaçmaya başladı. Motosikletli polis memurları, şüphelinin peşine düştü. Trafikte ilerleyen ekip motosikleti, bir süre sonra Ahmet Akın'ın kullandığı 01 SU 025 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada motosiklette bulunan polis memurları Ömer A. ile Hakan K., yaralandı. Yaralı polisler ihbarla olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan 2 polisin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Emniyet ekipleri, meslektaşlarının kaza yapmasına yol açan plakasız motosiklet sürücüsünün kimliğinin belirlenmesi ve yakalanmasına yönelik soruşturmasını sürdürüyor.

13 Eyl 2020 - 15:05 - Trabzon Asayiş Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.