Kaçak içkileri plastik su şişeleri ve damacanada saklamışlar

ANTALYA'da iki eve düzenlenen operasyonda 107 litre kaçak içki ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüphelinin, içkileri plastik şişe ve damacanalarda mu...

ANTALYA'da iki eve düzenlenen operasyonda 107 litre kaçak içki ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüphelinin, içkileri plastik şişe ve damacanalarda muhafaza ettiği belirlendi.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ile Konyaaltı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Karatepe Mahallesi’nde oturan E.G. ve O.G. isimli kişilerin kaçak içki yaparak sattığı bilgisine ulaşıldı. Bir süre takibe alınan şüphelilerin evlerine operasyon düzenlendi. Şüphelilerin evlerinde ve araçlarında yapılan aramada 76 litre rakı, 31 litre viski, 2 litre gliserin, 1 litre viski aroması, 1 litre gıda boyası ele geçirildi. Kaçak içkileri plastik su şişeleri ve damacanalarda muhafaza edildiği dikkat çekti.

E.G. ve O.G. 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa muhalefetten adliyeye sevk edildi.

26 Şub 2021 - 11:13 - Trabzon Asayiş Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.