İş yerinden hırsızlık kamerada

BURSA'da, cep telefonu aksesuarı satan bir iş yerinin camını kırıp hırsızlık yapan yaşı küçük 5 şüpheliden 2'si yakalandı. Olay, saniye saniye güvenli...

BURSA'da, cep telefonu aksesuarı satan bir iş yerinin camını kırıp hırsızlık yapan yaşı küçük 5 şüpheliden 2'si yakalandı. Olay, saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, önceki gün saat 03.30 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde meydana geldi. Yaşları küçük 5 kişi, cep telefonu aksesuarı dükkanının önünde bir süre oturup sohbet etti. Çevreyi kolaçan eden bu kişiler, bir süre sonra iş yerinin camını taşla kırdıktan sonra bölgeden ayrıldı. Daha sonra geri dönen gençler, kırılan camdan içeri girip, bazı malzemeleri çaldı.

Sabah iş yerine geldiğinde soyulduğunu anlayan iş yeri sahibi, polise haber verdi. İhbar üzerine gelen Osmangazi Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerinden şüphelilerden ikisinin H.K. ve B.B. olduğunu tespit etti. İki şüpheli, çaldıkları malzemelerle birlikte yakalandı.

Diğer 3 kişinin yakalanması için de çalışmaların sürdüğü bildirildi.

30 May 2020 - 15:39 - Trabzon Asayiş Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.