Hafif ticari araçtan 10 kaçak göçmen çıktı (2)- Yeniden

Alişan KOYUNCU/İZMİT (Kocaeli), () - KOCAELİ'de, TEM Otoyolunda durdurulan hafif ticari araçtan 10 kaçak göçmen çıktı. Kaçaklar İl Göç İdaresi’ne götü...

Alişan KOYUNCU/İZMİT (Kocaeli), () - KOCAELİ'de, TEM Otoyolunda durdurulan hafif ticari araçtan 10 kaçak göçmen çıktı. Kaçaklar İl Göç İdaresi’ne götürülürken, araç şoförü hakkında ise adli işlem başlatıldı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, TEM Otoyolunda bir hafif ticari aracı durdurdu. 5 kişilik araçta, ön ve arka koltukta sürücü ile birlikte 7 kişi otururken, bagaj kısmında ise 4 kişinin oturduğu görüldü. Yapılan kimlik kontrolünde 10 yolcunun kaçak göçmen olduğu belirlendi. Kaçak göçmenler işlemler için İl Göç İdaresi’ne götürülürken, araç sürücü hakkında ise adli işlem başlatıldı.

19 Eki 2021 - 21:59 - Trabzon Asayiş Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.