Zabıta memuru FETÖ üyesi çıktı

Eski asker, yeni zabıta memuru ankesörlü telefonda konuşmuş.

8 GÖZALTI 3 KİŞİ ARANIYOR

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonlarda, örgütte ankesörlü telefon kullanarak ardışık arama yöntemiyle haberleştikleri tespit edilen 2'si gizli örgüt sorumlusu 11 kişi hakkında yakalama kararı verildi. Yakalama kararı çıkartılan FETÖ üyelerine yönelik operasyonda 8 kişi gözaltına alındı, 3 kişi aranıyor. Gözaltına alınanlar arasında zabıta memuru, öğretmen ve askerler olduğu öğrenildi.

BÜYÜKŞEHİRDE ZABITA...

Trabzon merkezli İstanbul, İzmir, Osmaniye, Malatya, Şanlıurfa ve Afyonkarahisar'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda, astsubaylıktan istifa ederek Trabzon Büyükşehir Belediyesinde zabıta memuru olarak görev yapan bir kişi ve aktif görevde aralarında astsubay ve uzman çavuşun da bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı. Biri hava kuvvetlerinde görevli 3 kişinin arandığı operasyon kapsamında gözaltına alınanların tamamı Trabzon’a getirildi.

26 Şub 2020 - 12:40 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

03

Klu Klan - kamu kurumlarında halen görevi başında bulunan müdürlerin çoğu, fetö'nün hükümetle yakınlaşması döneminde atanan kişilerdir. diğer illere nazaran trabzon'dan çok daha az sayıda görevden uzaklaştırılan/atılan personelin isimlerini veren de bu müdürlerdir. artık attırdıkları personele mi, yoksa -kendileri başta olmak üzere- sakladıkları kriptolara mı bakmaklıdır buna da kamuoyu/medyamız karar versin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Şubat 12:40
02

Yomrali61 - Kesinlikle katılıyorum. Önce sözünü ettiğiniz bu kripto fetoculer deşifre edilmeli. Gerisi çorap söküğü gibi gelir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Şubat 12:40
01

Trabzon k - Ya ak Parti İl teşkilatı fetö bahanesi ile millete yaptığı zulüm kendi adamları sarhoş olsa bile onları getiriyorlat

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Şubat 12:40