Yomra’da yeni bir sayfa açılacak

AK Parti Trabzon İl Başkanı Mumcu, Yomra’da 40 kişilik istişare listesi hazırlandığını açıkladı

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Yomra İlçe Başkanlığı için 40 kişilik istişare listesi kurulduğunu açıkladı. Mumcu, birkaç ismin öne çıktığını ancak henüz istişarenin tamamlanmadığını bu hafta sonu ya da önümüzdeki hafta sürecin sona erip mutabık kalınan ismi Genel Merkezin onayına sunacaklarını kaydetti.

Mumcu, istişare listesi hazırlandığını ve bu isimlerin tek tek dinlenerek bir karar verileceğini söyledi. Mumcu, “Karadeniz Koordinatörü Artvin Milletvekilimiz E. Erkan Balta ile dün saat 20.00’a kadar görüşmelerde bulunduk. 20 kadar oranın üst düzey teşkilat mensubuyla kanaat önderleriyle görüşüldü. Belediye meclis üyeleri, koordinatörlüğü yapan il yönetim kurulu üyelerimiz dahil.. Yomra ile ilgili tüm teşkilat mensuplarıyla, eskiden beri teşkilatın içinde olanlarla bir görüşme yapıldı. Henüz görüşmelerimiz bitmedi. Bir listemiz var. O listeyi henüz tamamlamadık. Bu liste yaklaşık 40 kişilik.. Bu görüşmelerden sonra öne çıkan isimler hususunda yeniden istişare edip Genel Merkezin onayına sunacağız.” şeklinde konuştu.

Mumcu, Yomra İlçe teşkilatının tümden yenileceğini belirterek Yomra’da yeniden bir başlangıç yapılacağını dile getirdi. Mumcu, istişare süreciyle ilgili ise “Bu hafta sonu ya da önümüzdeki hafta sonuçlandırmayı düşünüyoruz. Her şey kontrolümüz altında. Süreç işliyor. Yomra’da yeni bir sayfa açacağız. İsim konusunda henüz erken.” ifadelerini kullandı.

HABER:Rabia MOLLAOĞLU

15 Haz 2021 - 10:25 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Hata yapmayın - Zaten yomra yıprandı bir de yaranın üzerine tuz basmassiniz insAllah .umuyorum ki ortada bir adayla çıkarırsınız.insanların karşısına.eskilerden sıkıldık eskiler zaten bitmiş umuyoruz ki yeni bir yüz gelir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Haziran 10:25