Yılmaz için tüm illerde mevlit...

Bir yıl önce hayatını yitiren Eski Başbakanlardan Ahmet Mesut Yılmaz, vefatının birinci yıl dönümünde yurt çapında tüm illerde okutulacak mevlit prog...

Bir yıl önce hayatını yitiren Eski Başbakanlardan Ahmet Mesut Yılmaz, vefatının birinci yıl dönümünde yurt çapında tüm illerde okutulacak mevlit programlarıyla yad edilecek.

Trabzon’daki mevlit programı yarın akşam Akşam Namazı’na müteakip Çarşı Camii’nde gerçekleştirilecek.

27 Eki 2021 - 10:15 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

Alibey - arapca konusup yazabilen kac imam-hatip mezunu var bilen var mi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Ekim 10:15
01

Ahmet Kaya - i̇mam hatiplilerin önünü kesmek için elinden geleni yapan kişinin, imam hatiplilerin okuyacağı mevlitten payına düşen hiç bir şey olmaz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Ekim 10:15