Yeniden Refah Yomra kongresi yapıldı

Yeniden Refah Partisi Yomra İlçe  Teşkilatı 1. Olağan Kongresi dün gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen kongrede başkanlığa Hüseyin Ay getirildi. Başkan Ay, “Yomra’nın sorunlarını bir olup tartışabilmeli ve çözüm üretebilmeliyiz” dedi.

Yeni kurulan ve teşkilatlanan bir partinin mensubu olarak birlik ve beraberliğe vurgu yapan Başkan Ay, “Yomra’daki birlik, beraberlik ve huzur içinde çalışma yapmak istediğimizi ifade ederiz. Yomra’daki bütün partilerin ilçe başkanları bir masanın etrafında oturabilmesi gerekir. Yomra’nın sorunlarını bir olup tartışabilmemiz ve çözüm üretebilmemiz gerekir. Dostça ve kardeşçe bir siyaset içinde olmamız gerekir. Farklı düşüncelere öncelikle saygı duyabilmeliyiz. Bu farklılık içerisinde maksadımız hizmet etmek olacak. Güzel yapılan şeylere evet bu güzel olmuş diyebilmek kötü yapılan şeylere de bu olmamıştır ama şu şekilde olması gerekir diye alternatif üretmek gerektiğini söyledik. Bizim siyasete ve hayata bakış açımız bu şekildedir. Elbette böyle de devam etmeyi düşünüyoruz.” diye konuştu.

Başkan Ay’ın Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Asil üyeler Ömer Cengiz Faruk Hacıhamzaoğlu, Sinan Köse, Nuğman Pulat, Bayram Aydın, Mustafa Can, Selçuk Selim, İsa Mollamusaoğlu, Ersin İrtem, Gültekin Yılmaz Yıldırım, Abdurrahman Öğrek ve Zafer Yıldırım.

Rabia MOLLAOĞLU

29 Nis 2019 - 11:43 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.