Yaşanabilir bir kent istiyoruz

CHP Ortahisar Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Salih Akyüz, başvurusunun ardından yaptığı ilk açıklamada Trabzon’a olan aşkını anlattı ve sürecin hay...

CHP Ortahisar Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Salih Akyüz, başvurusunun ardından yaptığı ilk açıklamada Trabzon’a olan aşkını anlattı ve sürecin hayırlı olmasını diledi. Birikim ve vizyonuyla kente katkı vermek istediğini belirten Akyüz, “Daha yaşanabilir bir kenti tesis etmek istiyoruz.” dedi. CHP Ortahisar Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Salih Akyüz, başvurusunun ardından yaptığı ilk açıklamada Trabzon’a olan aşkını anlattı ve sürecin hayırlı olmasını diledi. Birikim ve vizyonuyla kente katkı vermek istediğini belirten Akyüz, “Daha yaşanabilir bir kenti tesis etmek istiyoruz.” dedi. Akyüz şunları kaydetti:

EDEBÎ DİLLE TRABZON’U ANLATTI...

“Saygıdeğer Trabzonlu hemşehrilerim. Doğduğum, büyüdüğüm, yaşadığım bu şehirde okudum, çalıştım, mesleğimi yaptım. Evlendim ve çocuklarımı yetiştirdim. Bu şehir öyle özel bir şehir ki insanın ruhuna işler… Şiirlerinde, şarkılarında, Uzunsokak’ı, Ganita’sı, Boztepe’si, Faroz’u, Limanı, sisli dumanlı dağları, rüzgârı, çisil çisil yağmuru vardır ve keyifle usulca ıslanırsın... Horonu vardır gözbebeği Trabzonspor’uyla bütünleşen. Kopamazsın, ayrılamazsın, gidersin de unutamazsın. Kısacası hep aklında kalır bu şehir.”

GEÇMİŞİ, KARAKTERİ ÖZEL ŞEHİR

“Biliyorsunuz bugünlerde gündemde yerel seçimler var ve zaman yaklaşıyor. Ben de arkadaşlarımın yoğun teşviki, desteğiyle, geçmişi, karakteri özel ve güzel olan bu şehrin kendi değerlerini yükseltmesine, ileriye gitmesine; daha mutlu, daha yaşanılabilir bir kent olmasına kendi birikimlerimiz ve vizyonumuzla katkı vermek, hizmet vermek için Ortahisar Belediye Başkanlığına Cumhuriyet Halk Partisinden aday adayı olduğumu açıklıyorum. Seçim sürecinin Trabzon’umuz ve ülkemiz için hayırlı olması dileğiyle. Şehrimin bütün insanlarına sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Berkant PARLAK

12 Eki 2018 - 11:44 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.