Volkan Konak "Küllerimi Trabzon'a dökün"

Ölünce bedeninin yakılmasını isteyen Volkan Konak, küllerinin de Trabzon'un üzerine atılmasını vasiyet etti.

Volkan Konak, önceki gün İstanbul Maslak'taki bir mekanda sahneye çıktı. Dinleyenleriyle dertleşen Konak, sahnede vasiyetini paylaştı.

"SİZİ EĞLENDİRMEYECEĞİM"

Volkan Konak, ilk olarak son günlerde yaşanan felaket olaylarına değinerek, "Bu gece eğlenmek için burada değiliz, bu gece ben sizi eğlendirmeyeceğim. Ülkemin biraz morale ihtiyacı var, ben size bu gece moral vereceğim motive edeceğim. Ülkem normale dönsün o zaman eğleniriz" diye konuştu.

"BENİ YAKIP TRABZON'UN ÜZERİNE ATIN"

Sonrasında sahnede duygularını paylaşan Konak, vasiyetini de açıkladı. 52 yaşındaki sanatçı,"Siz sevenlerime vasiyetimdir ne olur beni gömmesinler, yaksınlar benim tüm bedenimi. Bir kutuya koyup Karadeniz'imin üstüne bir helikopter ile savursunlar tüm küllerimi, özellikle Trabzon’umun üstüne" ifadelerini kullandı.

12 Şub 2020 - 15:33 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

06

Zarhali D. - solcu, chp'li, kemalist, romantik şarkıcı... trabzon sevgisini vardırdığı düzeye bakar mısınız? bu sevgiyi kavrayamayanlara meydan okur gibi; sağcı, islamcı, milliyetçi, cumhuriyet ve atatürk düşmanı ne kadar iğrendiği kesim insanı varsa, onların, hayal bile edemeyecekleri bir düzeyden konuşmuş hemşehrim. aaay, nasıl etkilendim, bilemezsiniz! değil mi ki, bir sağcıyı da etkilemesini bilendir sanatçı! yani hemşehrim, volkanım, vay, vay, vay!...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Şubat 15:33
05

Seyma - Gundemde kalmak için yapılmiş gereksiz bir beyan

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Şubat 15:33
04

kaplan. - kafayı yemiş.senin küllerinin pisliğini çekmek zorundamı trabzonlu. hindistan üzerine savursunlar onlar sana daha yakındır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Şubat 15:33
03

İnsan ks - Sanatçı dediğin böyle fantastik olur beyin olmayinca küller savrulur

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Şubat 15:33
02

Fikret gungor - Trabzonun vatan sevgisi nedir maneviyat nedir bilmeyen trabzonun böyle kirli toz dumana ihtiyacı yok merak etmesin gidince kulunu eline verirler orda bir trabzonlu olarak görmüyorum onu kocaeliden fg

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Şubat 15:33
01

oflu - Neticede insandir,sasirmamak lazim bu cahillige... Hayatinda secde yüzü görmeyen birine çok görmemek lazim bu cumleleri. Ne diyelim, Allah azze ve celle!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Şubat 15:33