VATANDAŞLARIN PARK İSYANI!

Vakfıkebirli vatandaşlar artık çözüm bekliyorlar

VATANDAŞLARIN PARK İSYANI!
Haber albümü için resme tıklayın

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesi Sahil Parkındaki havuz yıllardan beri sürekli olarak çalışmaz vaziyette. Havuz susuz görüntüsüyle görüntü kirliliğine neden olurken Vakfıkebirli vatandaşlar artık çözüm beklediklerini beyan etti.

1990 Yıllarda dönemin Belediye Başkanı Merhum Sabri Bahadır, tarafından belediyenin kendi imkânlarıyla yaptırılan ve yaptırıldığı dönemde işlevselliğiyle gündemde olan ve civar ilçelerden gelen vatandaşlar için “Havuz Başı keyfi” yapılan parktaki havuz daha sonraki dönemlerde ilave edilen şelale susuz ve atıl tutulması vatandaşların tepkisine neden oluyor. İlçe sakinleri havuzun bir an önce hoş bir görüntüye dönüştürülmesini beklediklerini söylediler.

Havuz gerekli bakımların yapılmaması nedeniyle yan tarafında bulunan ağaçların yapraklarının dökülmesiyle adeta çöp kutusu gibi kullanılırken vatandaşların tepkisini çekiyor. Vatandaşlar çalışmasa bile temizlenme işlemlerinin yapılması gerektiğine ve su ile doldurulmasına vurgu yaptılar. Hayırsever işadamımızın yaptırdığı şelale yapıldığı ilk dönemde vatandaşlar tarafından huzur veren görüntüsüyle çok beğeni almıştı.

Vatandaşlar; parkın yapıldığı yıllarda şehri güzelleştirmek adına yapılan bu havuzun, bu şekilde pislik içinde görüntü kirliliği oluşturmasındansa, temelli ortadan kaldırılmasının ya da işlevsellik kazanması adına çözüm bulunmasının daha iyi olacağını dile getirdiler.

05 Tem 2022 - 14:11 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

YAYLACI61 - beşikdüzü'nden haber yok mu...troller sustu mu...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Temmuz 14:11