Vatandaş linç etmek istedi polis kurtardı

Trabzon’un en işlek caddelerinden biri olan Uzunsokak’ta seyyar satıcı ile müşteri arasında kavga çıktı. Uzunsokak’ta tezgâh açıp tespih satan satıc...

Vatandaş linç etmek istedi polis kurtardı
Haber albümü için resme tıklayın

Trabzon’un en işlek caddelerinden biri olan Uzunsokak’ta seyyar satıcı ile müşteri arasında kavga çıktı. Uzunsokak’ta tezgâh açıp tespih satan satıcıya müşteri olduğu söylenen bir genç kafa attı. Satıcı aldığı darbe ile yere yığıldı. Kavgayı gören vatandaşlar panik olup çığlık attı. Olay yerine gelen polis ekipleri, kalabalığı dağıtmak isterken vatandaşlar kafa atan genci linç etmek istedi. Kalabalığın içinde kafa atan genci çıkaran ve korumaya alan polisler, bir yandan vatandaşlara “dağılın” çağrısı yaptı. Çıkan arbede sırasında polis memuruna da vuran kişilerin olduğu anlaşıldı. Bir polis memuru kendisine vuran kişinin kim olduğunu sordu. Baygın olan satıcı olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kafa atan genç ise ifade vermek üzere karakola götürüldü. Karakola götürülen genç, arkadaşını kendisiyle gelmesi için uyardı.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

03 Ağu 2020 - 20:52 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

03

okuyucu - serseri satıcı güya kendisine küfretmiş diye kafa atmış.. bu tipleri salmayacaksın sokağa

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Ağustos 20:52
02

ömer naci - gariban satıcıya kafa niye atıyorsun be gafil

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Ağustos 20:52
01

Musa - böyle kalleşlere haddini bildireceksin sivil vadandaşa darbın cezası yok böyle memleketmi olur

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Ağustos 20:52