Turizm çalıştayına protokol koltukları boş kaldı

Uzungöl’den dikkat çeken tepki

Turizm çalıştayına protokol koltukları boş kaldı
Turizm çalıştayına protokol koltukları boş kaldı
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Trabzon’da Medical Turizm Derneği tarafından Anadolu’ya Yolculuk Çalıştay Programı bir otelde başladı.

Saat 10.00’da başlayan çalıştay saat 16.00’da sona erecek.

Çalıştaya üst düzey katılımın olmadığı görüldü. Toplantıya İl Kültür Turizm Müdürlüğü Vekilinin Vekili Feyhan Kurnaz, Ortahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Saadettin Önsel ve turizm paydaşları katıldı.

Çalıştayda protokol koltukları boş kaldı. Ortahisar Belediyesinden, TTSO’dan, DoKA’dan temsilcilerin katıldığı Valilik’ten öğleden sonra Vali Yardımcısının katılacağı Büyükşehirden ise katılımın olmadığı görüldü.

Turizm paydaşlarının ise fazla ilgi göstermediği görüldü.

Toplantıda Trabzon’un turizmiyle ilgili önemli konulara değinildi. Turizmde yaşanan sorunlar dile getirildi.

Çalıştayda Moderatör Medical Turizm Derneği Başkanı Uzman Dr. Sinan İbiş bir sunum gerçekleştirdi. Sunumun ardından katılımcılara söz verdi. Söz alan Ortahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdür Önsel, turizmin tek elden yönetilmesi gerektiğini savundu.

Önsel, “Ben Ortahisar’ın kültür müdürüyüm. Büyükşehir’in Kültür Müdürü var. Valiliğin de Kültür turizm birimi var. Böyle şey olmaz.” Dedi.

Uzungöl Kültür Derneği Başkanı Mehmet Keleş ise Uzungöl’de doğa turizmin ön plana çıkması gerektiğini ancak bürokratik engellere takıldığını açığa vurdu. Keleş, Uzungöl’de deniz bisikleti turizmi yapmak istediklerini ancak buna izin verilmediğini kaydetti.

Moderatör ise bu durumu çok ilginç ve komik bulduğunu açıkladı.

01 Ara 2021 - 11:42 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.