Tüm kenti kucaklayan bir yönetim

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, CHP Trabzon İl Başkanlığı Kongre süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. Kaya, “Trabzon’u kucaklayan, ortak akılla yapılmış, şehri doğusundan batısına kucaklayan iyi bir il yönetimi oluşsun istiyorum.” dedi.

23 Şubat’ta yapılacak il kongresi süreciyle ilgili açıklamalarda bulunan Kaya, “Ben de kongre sürecimizi takip ediyorum. Şuanda 3 tane aday arkadaşımız var. Her biri ayrı çalışma yapıyor. Biz demokrasiyi içselleştirmiş ve en iyi uygulayan parti olarak arkadaşlarımızın bu çalışmalarını takip ediyoruz. Örgütümüzde oy verecek delege arkadaşlarımız da izliyor. 23 Şubat’ta kongremiz olacak. Bütün vatandaşlarımızı da sizin aracılığınızla kongremize davet etmek istiyorum. Bir düğün, bir şölen havasında kongre yapmak istiyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakışan bir kongre olacağını biliyoruz. Ben 3 adaya da başarılar diliyorum.” diye konuştu.

CHP il kongresinde nasıl bir yönetim anlayışının ortaya koyulması gerektiğini anlatan Kaya, “Ama gönlümden şu geçiyor. Trabzon’u kucaklayan, ortak akılla yapılmış, şehri doğusundan batısına kucaklayan iyi bir il yönetimi oluşsun istiyorum. Aday arkadaşlarımız da bu doğrultuda çalışmalarını yapacaklardır. Umarım Trabzon’u kucaklayan, Trabzon’un bütün kesimlerini bünyesinde barındıran, başarı odaklı, çalışma odaklı güzel bir kadro kurulur ve Trabzon’da Cumhuriyet Halk Partisi’ni istenen seviyeye hep birlikte taşırız. Trabzon’da partimizi birinci parti yaparız. Umarım önümüzdeki seçimlerde de hedef olarak büyükşehiri ve ilçe belediyelerin birçoğunu almayı önümüze koyan bir çalışma anlayışıyla görev yapan bir yönetim oluşur.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

HABER: Rabia MOLLAOĞLU

18 Şub 2020 - 12:58 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.