TRÜ amblemini seçti

Trabzon Üniversitesi amblem-logo tasarım yarışması sonuçlandı.

Trabzon Üniversitesi, misyon ve vizyonunu ön plana çıkararak üniversiteyi temsil edecek özgün logosunu seçti. Ayşe Girgin Barsbay’a ait tasarım, Trabzon Üniversitesi’ni temsil edecek en iyi tasarım olarak belirlendi.

273 ESER ARASINDAN SEÇİLDİ

Trabzon Üniversitesi amblem-logo tasarımı için yapılan yarışmaya ulusal ve uluslararası tasarımcıların yer aldığı 273 eser başvurdu. Trabzon Üniversitesi Amblem-Logo Tasarım Yarışmasına katılan eserler “Yarışma Seçici Kurulu” tarafından değerlendirildi. TANE73 rumuzlu Ayşe Girgin Barsbay’a ait tasarım, Trabzon Üniversitesi’ni temsil edecek en iyi tasarım olarak seçildi

Yarışmada birinci olarak seçilen eser sahibine 10 bin TL, ikinci olarak seçilen eser sahibine 3 bin TL ve üçüncü olarak seçilen eser sahibine ise 2 bin TL’lik ödül verildi.

TRABZON ÜNİVERSİTESİNİN TARİHÇESİ

Trabzon Üniversitesi, 18 Mayıs 2018 tarihinde Trabzon’un Akçaabat ilçesinde kuruldu. 6 Eylül 2018 tarihinde Trabzon Üniversitesi Rektörlüğü görevine Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu getirildi. Daha önce, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı Fatih Eğitim Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, İletişim Fakültesi, Devlet Konservatuvarı, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Eğitim Bilimleri Enstitüsü ile Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu, Şalpazarı Meslek Yüksekokulu, Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu, Tonya Meslek Yüksekokulu ve Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu Trabzon Üniversitesi Rektörlüğüne bağlandı.

Filiz YILDIRIM

04 Nis 2019 - 12:20 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.