Trabzon’un en büyük sorunu susuzluk

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin ÖrsTBMM’nin tatile girmesinin ardından bölgeye gelerek çalışmalarına hız kesmeden devam etmeye başladı. Kur...

Trabzon’un en büyük sorunu susuzluk
Trabzon’un en büyük sorunu susuzluk
Haber albümü için resme tıklayın

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin ÖrsTBMM’nin tatile girmesinin ardından bölgeye gelerek çalışmalarına hız kesmeden devam etmeye başladı. Kurban Bayramı öncesinde Trabzon’un hemen hemen her ilçesine ziyaretler düzenleyen Milletvekili Örs, Trabzonlulardan dinlediği sorunlar neticesinde kentin en büyük sorununun Ortahisar’ın mahallerinde yaşanan ve çözümsüz bırakılan su sorunu olduğunu kaydetti.

EN TEMEL İHTİYAÇ OLAN SU YOK

Birçok ilçede vatandaştan gelen sorun ve şikayetleri dinleyen Milletvekili Örs her ilçeden farklı sorunlar geldiğini ancak Ortahisar’ın kırsal mahallelerinde yaşanan su sorununun bir an önce çözüme kavuşturulması gereken en önemli sorun olduğunu söyledi. Su sorunu yaşayan vatandaşlardan duyguyu şikayetler üzerine, “Trabzon’un Ortahisar İlçesinin kırsal mahallelerindeki su sorunu çok büyük. Yaptığım ziyaretler sonucunda Ortahisar’ın Kireçhane, Gölçayır, Düzyurt, Gözalan gibi mahallerindeki sorun birinci öncelikte. Bugün bile insanlar bana köylerinde su olmadığını söylüyor. Tankerlerle su getiriliyor. Uzun süren saatlerce su kesintisi yaşandığını, temel ihtiyaçlarını gidermeye yetecek kadar su bulamadıklarını ve bunun için yeterince çalışma yapılmadığı söylüyorlar. Hatta köylerin kalabalıklaştığından, bu nedenle de oluşan kanalizasyon çöp sorunundan bahsediyorlar. En önemli gördüğüm sorun buydu. Bir an önce bu sorunun giderilmesi lazım” şeklinde konuştu.

AKÇAABAT’TA TRAFİK SORUNU, KALKINMA’DA ALTYAPI SORUNU

Su sıkıntısının dışında Akçaabat’taki trafik sorunun ve altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yolların da birçok vatandaş tarafından dile getirildiğini söyleyen Milletvekili Örs, “En çok aldığım şikayetlerden biri de Akçaabat’tan Trabzon’a geliş güzergahındaki trafik sıkışıklığı. Bu soruna günü kurtarmak için çözümler değil uzun vadede sorunu temelinden çözecek çözümler getirilmesi gerekiyor. Aynı zamanda bir çok kişi alt yapı çalışmaları nedeniyle şehirdeki yolların bozulmasından şikayetçi oldu. Kalkınma yoluna çıkan yol ile ilgili özellikle çok fazla şikayet geliyor. Burası hastane yolu olduğu için düzeltilmesi çok önemli. Birçok vatandaş sıkıntı yaşıyor. Yapılan çalışmalar nedeniyle yolların bozulduğunu ifade ettiler.” ifadelerini kullandı.

26 Tem 2021 - 10:48 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.