Trabzonsporlu futbolcu o filmde rol aldı

Trabzon’da şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül ve Başçavuş Ferhat Gedik’in hikâyesi “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filmiyle beyazperdeye taşınıyor.Trab...

Trabzonsporlu futbolcu o filmde  rol aldı
Haber albümü için resme tıklayın

Trabzon’da şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül ve Başçavuş Ferhat Gedik’in hikâyesi “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filmiyle beyazperdeye taşınıyor.Trabzon’un Maçka ilçesinde 11 Ağustos 2017 tarihinde PKK’lı teröristlerin erzak çaldığını ihbar edip güvenlik güçlerine yer gösterirken açılan ateşle şehit edilen Eren Bülbül ve onu kurşunlardan korumak için üzerine atlayıp siper olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in hayatını anlatan “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filminin çekimleri devam ediyor.Trabzon’da yapılan çekimlerde Eren Bülbül’ü Rahman Beşel, Ferhat Gedik’i ise ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu canlandırıy,or.Eren Bülbül’ün ölüm yıldönümü 11 Ağustos’ta yayınlanması planlanan filmin ikinci fragmanında Abdülkadir Ömür sürprizi yaşandı.

Trabzonspor taraftarı olan Eren Bülbül’ü unutmayan genç futbolcu Abdülkadir Ömür filmde rol alarak projeye destek oldu. Fragmanda Eren Bülbül’ü canlandıran Rahman Beşel ve Trabzonspor ve milli takımın genç yıldızı Abdülkadir Ömür’ün karşılıklı karpuz yediği eğlenceli anlar yer aldı. Yönetmenliğini Özer Feyzioğlu’nun üstlendiği “Kesişme; İyi ki Varsın Eren”in 29 Ekim’de vizyona girmesi planlanıyor.

27 Tem 2021 - 15:24 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.